Cristi Borcea despre implicarea la Dinamo: „E singura soluție”


Cristi Borcea a vorbit despre implicarea sa în ceea ce privește întâlnirea de mâine de la Guvern și a explicat care crede că e singura salvare a clubului.

„Sunt la Cetate, la Craiova, la agricultură, sunt cu Gigi Nețoiu. Deci e exclus. E aceeași dragoste pentru mine. Era tensiunea acumulată cât nu am avut conducători. Înainte de meciuri și după meciuri erau acele momente cu tristețe, cu bucurie, care ne făceau viața mult mai frumoasă.

Am văzut prin presă că mâine mă duc la Guvern. Nu am nicio legătură. Patrick poate să meargă, dar eu nu am nicio treabă. Discut cu Nețoiu despre momentele frumoase și despre cele grele.

Au fost atâtea trofee, nu au fost nici pe vremea lui Ceaușescu atâtea. Pentru mine e o tristețe dublă. Eu am și condus-o, am și fost în galerie de la 9 ani. Am avut o perioadă cu Dinamo, când era la desființare, când era Cornel Dinu, în 1995.

Dacă nu venea nea Cornel, era desființată. Și știu prin ce am trecut. Vorbeam cu nea Cornel aseară, că atunci era o situație foarte grea, dar acum e o situație pe care nu o mai poate salva nimeni. Singura soluție e să se facă un stadion și să pornească de jos.

Nimeni, indiferent cât are, 200, 300, 500 de milioane, nu riscă să bage 10 milioane, să ajungă pe zero, să mai bage 10 ca să termine campionatul și apoi să mai bage 10 că poate intră în play -off. Deci e exclus.

Nu retrogradare, ci faliment. Jucătorii străini au venit pentru bani. Salariile care s-au făcut la Dinamo…v-am spus despre ele.

Am auzit de inițiativa foștilor fotbaliști și e un lucru extraordinar. Pentru stradion luptă fiecare dinamovist. Ăsta e cel mai mare of. Când va avea stadion, va avea și echipă competitivă pentru campionat și Europa.

Adu-ți aminte că am spus-o acum câțiva ani, că Dinamo, fără stadion, nu are viitor. Ceea ce fac foștii jucători și suporterii, demersuri pentru un stadion, asta e salvarea și renașterea lui Dinamo.

Dinamo e în moarte clinică de 3-4 ani. Într-o lună i se ia oxigenul, nu va mai fi nimeni și nimic la club. Uite, Craiova a renăscut și a redevenit puternică cu un stadion nou. Rapid, la fel, a renăscut și o să vezi că va deveni o forță. Dinamo e în cea mai grea perioada din istoria clubului.

Păi ce investitori investitori spanioli? Să vii să îți asumi, să faci poze și să desființezi un club?! Singura variantă este dacă se ia de la zero. Eu niciodată nu mai vin, dar pe Patrick poate da, poate o să-l vedeți, că el e tânăr”, a declarat Cristi Borcea în emisiunea La Liga de la Digi Sport.

Citește și:

Andreea și Sergiu Hanca, gest superb de 1 decembrie în Cracovia

Previous ULTIMA ORĂ Borcea l-a delegat pe Patrick să se ocupe de problema de la Dinamo
Next P: Betano a lansat Calendarul de Crăciun

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *