--> -->

Cristi Borcea despre implicarea fiului său la Dinamo: „Îl voi susține cu drag”


-->
Cristi Borcea a fost invitatul lui Victor Vrînceanu la emisiunea ProSport Live. Desigur, subiectul principal a fost Dinamo, clubul unde a fost acționar timp de 17 ani.

„Cred că toți care ne criticau și-au dat seama ce greu se menține o echipă de fotbal. Dacă Patrick se va implica și va dori, eu îl voi susține cu drag. Eu oricum o să iau lojă, indiferent de situație. Toată viața o să fiu acolo”, a declarat Cristi Borcea în cadrul ProSport LIVE.

Fostul finanțator a ținut să precizeze că este exclusă o revenire a sa în birourile din „Ștefan cel Mare”, indiferent de situația în care se află clubul. „Eu am trecut prin ce am trecut și am zis să las loc altora. Am stat peste 20 de ani în conducerea lui Dinamo, am avut satisfacții enorme, dar și insuccese. Acum nu mai am entuziasmul din anii trecuti. La Dinamo trebuie să fie cineva implicat și dedicat din toate punctele de vedere. La mine nu exista Crăciun, Revelion sau Paște. Eu mergeam la antrenamente, în cantonamente…”, a mai spus Borcea.

În momentul în care am plecat de la Dinamo era un insucces locul 2, suporterii ne vopseau mașinile, se urcau pe garduri!.

Citește și:

Ionuț Negoiță chemat să investească la Steaua

-->
Previous Ionuț Negoiță chemat să investească la Steaua
Next Prima reacție a lui Anton după plecarea de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.