--> -->

Cristi Bobar: „Procesul va începe pe 14 mai”


-->
Se dărâmă stadionul Dinamo! ”Câinii” au primit vestea cea mare, arena de 71 de ani va fi pusă la pământ. Procesul va începe chiar în ziua în care clubul va împlini 74 de ani, pe 14 mai. Anunțul a fost făcut de fostul director sportiv al clubuli Dinamo, Cristi Bobar.

”Am auzit că pe 14 mai se dărâmă stadionul. O să intre buldozerele pe el”, a anunțat Cristi Bobar la AS.ro LIVE.

Invitat la AS.ro LIVE, Bobar a dezvăluit ce planuri are nașul său. Președintele de la CSM Reșița s-a întâlnit recent cu Cristi Borcea și a fost surprins de cum arată acesta la 52 de ani.

”Cristi nu mai are niciun gând cu fotbalul. Este liniștit. M-am întâlnit, ieri, cu el. Arată ca la 30 de ani. Se menține, aleargă, se plimbă. I-a ajuns cu fotbalul. Dacă ar intra el la Dinamo, el ar sta vreodată să nu se bată cu primele locuri?

El își calculează foarte bine pașii. Cumperi Dinamo, plătești datoriile, plus cât mai trebuie să investești pentru a te putea bate la primele locuri. Dinamo trebuie să se bată la primele locuri. Locul lui Dinamo nu este în Liga a doua”, a mai spus Cristi Bobar la AS.ro LIVE.

Victor Pițurcă a vorbit și el cu Cristi Borcea despre revenirea acestuia la Dinamo. Fostul selecționer susține că poate ar exista o mică șansă după ce se va construi noul stadion.

”L-am întrebat dacă nu îi este dor de fotbal. Mi-a zis că la câte a pățit, nu mai vrea să audă. Îmi zice el: ar exista o şansă dacă s-ar construi un stadion nou. Eu sunt convins că multă lume ar veni lângă Dinamo dacă s-ar face un stadion pentru acest club mare”, a spus Pițurcă pentru AntenaSport, acum ceva timp

Ce declara Borcea acum câteva săptămâni

„Da, și așa se va întâmpla. (n.r. – Patrick va investi la Dinamo). Nu va mai fi de nivelul care a fost, dar în jurul meu sigur se vor aduna 5-6 oameni care vor să investească la Dinamo, dinamoviști adevărați. Eu, pentru nimic în lumea asta, nu voi mai activa în conducere sau să mă ocup. Implicarea ar fi foarte mare, eu sunt un tip implicat, la mine nu erau sărbători, familie”, a declarat Cristi Borcea pentru ProSport.

Ce a declarat directorul CNI

Trebuie să ținem cont și de zonă. Steaua s-a construit într-un an și nouă luni, dar acolo a fost accesul mai ușor, loc foarte mare, pe când aici vor fi anumite constrângeri. La Steaua am putut lucra și în weekend, și seara, în condițiile în care nu aveai vecini. Acolo, între case, o să fie mai dificil. De asta și la Rapid a durat mai mult, fiecare stadion are particularitățile lui. Dar, repet, se va face! – Adrian Cefalan, director CNI

Citește și:

-->
Previous Un nou sponsor se va alătura echipei
Next Cristi Chivu ofertat de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.