Crăciunescu: „Jucătorii ar trebui să dea bani”


-->
Ca la Dinamo, la nimeni. Acesta este rezumatul scurt a celor întâmplate la echipă în ultimii ani. Revenirea lui Dorin Șerdean, procesele cu Mircea Rednic, cu Teddy Mezague, sunt doar câteva din probleme cu care această echipă de confruntă.

Mureșan, pe placul lui Crăciunescu

„La Dinamo, am văzut că cineva (n.r. – Dorin Șerdean) a câștigat în justiție. Avea 10.000 de lei pe lună și se dau banii pentru doi ani. Se strânge o sumă măricică datorată de Dinamo. La ce greutăți au, asta le mai trebuia.

Domnul Mureșan îmi place. A fost un om care s-a ținut de cuvânt. Îmi plac astfel de oameni, care spun că nu mai pot sta, pentru că s-au întâmplat multe. Nu pot fi vinovați numai antrenorii și jucătorii. Dânsul a dat de înțeles că se gândește la plecare, dar că nu a fost lăsat să plece de ceilalți, de administratorul judiciar. Altfel, dânsul pleca, că e și grea situația asta.”

„Nu mai înțeleg nimic”

„Nu mai înțelege nimeni nimic! Eu nu mai înțeleg nimic. Vedeam o discuție legată de transferuri, cum s-a transferat, că sunt comisioane… Ce comisioane, frate?! Păi, jucătorii ăștia trebuiau să dea ei comisioane ca să joace la Dinamo. Pe cuvântul meu! Ai impresia că trebuie să vii cu bani de acasă și să dai, ca să poți să spui și tu că ai jucat în Liga 1”, a declarat Ion Crăciunescu în emisiunea „Liga DigiSport”.

Citește și:

Arafat: ”Trebuie să știm de această armă”

Previous Teddy Mezague a câștigat procesul la TAS
Next O mare legendă se dezice de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *