Cota lui Sergiu Hanca a explodat în doar un an


Sergiu Hanca a fost cel mai bun jucator al „câinilor” in sezonul trecut. Mijlocasul a reusit 12 goluri si 13 pase decisive in 40 de partide pentru Dinamo, ajungand chiar si la echipa nationala in mandatul lui Daum.

In vara anului trecut, Hanca era cotat la 700.000 de euro, iar acum jucatorul este evaluat la nu mai putin de 2 milioane de euro!

Devenit unul dintre cei mai curtaţi jucători din lotul lui Dinamo, Sergiu Hanca nu se gândeşte la plecarea din Ştefan cel Mare.

„Eu rămân la Dinamo, gândul meu e doar aici, doar dacă apare o ofertă ne vom aşeza la masă şi vom discuta, dar până atunci nu există niciun dubiu că o să plec”, a declarat Sergiu Hanca.

Dinamo a avut deja 3 oferte pentru Hanca, de la Gent, din Belgia, si de la Lille si Toulouse, din Franta, toate trei fiind refuzate insa.

Hanca este convins că trupa din Ştefan cel Mare se poate lupta pentru titlu în noul sezon.
” Avem o echipă omogenă în momentul de faţă, din echipa de titulari de sezonul trecut doar Palic şi Dielna au plecat şi, sigur, dacă vor veni jucători de valoare în locul lor, vom fi la fel de buni. Personal îmi propun să fiu mai bun decât sezonul trecut. Cu siguranţă o să ne batem din prima etapă, sper că am învăţat din greşelile făcute anul trecut. Vom da totul să fim unde ne-am propus”.

Mijlocașul, se gândește şi la participarea în Europa League, prima în competiţiile continentale după cinci ani.
„Până la primul meci de Europa League vom avea două meciuri în campionat, sunt sigur că la momentul acela vom fi foarte pregătiţi”.

Previous Handbaliștii dinamoviști și-au aflat adversarii din grupele EHF
Next Ce i-a promis Dielna lui Adrian Mutu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *