Costel Pantilimon dorit din nou de Dinamo


Fostul portar al naţionalei României şi al lui Manchester City, Costel Pantilimon (34 de ani), poate reveni în Liga 1, la aproape un deceniu de când a plecat. Dinamo Bucureşti l-a ofertat din nou, după ce l-a dorit şi în sezonul trecut. De asemenea, „câinii” l-au pus pe lista transferurilor şi pe Plamen Iliev, fostul portar al Astrei Giurgiu.

Dinamo Bucureşti a scăpat de interdicţia la transferuri şi a început să concretizeze interestul pentru jucătorii pe care-i aşteaptă de luni bune în lot. Alb-roşii au oficializat mutările lui Răzvan Popa şi Constantin Nica şi au făcut o listă lungă de transferuri. Pe aceasta se află şi doi portari experimentaţi, Costel Pantilimon şi Plamen Iliev.

Costel Pantilimon poate reveni în Liga 1. Dinamo îl vrea pe ex-jucătorul Politehnicii Timişoara
Interesul clubului Dinamo Bucureşti, pentru Costel Pantilimon, a reapărut. La începutul sezonului trecut, atunci când Pablo Cortacero a transferat aproape o echipă întreagă în „Ştefan cel Mare”, dinamoviştii l-au ofertat pe portarul care măsoară 2.03 m. Prea târziu, întrucât fostul tricolor se înţelesese cu Denizlispor, club de care s-a despărţit în martie. De atunci, jucătorul e liber de contract.

Sursele Telekom Sport susţin că Dinamo Bucureşti l-a pus pe Costel Pantilimon, din nou, pe lista de transferuri, pentru a veni sub comanda lui Dario Bonetti. Portarul e o variantă low-cost, în condiţiile în care va veni gratis, dacă cele două părţi se înţeleg în privinţa salariului.

Citește și:

Tudor Chirilă i-a criticat pe toți: ”Se iese în stradă. Coada de topor Florin Cîțu”

-->
Previous Torje semnează mâine cu Dinamo
Next Gabriel Torje face primele declarații

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *