Costel Enache: ”Plecăm de la o egalitate incredibilă”


Antrenorul Botoșaniului, Costel Enache, nu vede pe nimeni favorit înaintea meciului Dinamo, care se va disputa luni, de la 20:45, în Moldova. Dinamoviștii sunt obligați să învingă pentru a nu pierde locul de play-off așa că vor avea o partidă destul de grea cu echipa lui Enache.

”Mă bucur dacă băieţii spun că este meciul sezonului. Cel mai important lucru este să conştientizăm că este un meci dificil, un meci important. Indiferent de rezultat, lupta e foarte lungă şi mai e mult de muncă. Urmează etape grele, mai avem multe meciuri de jucat, adversari puternici pe teren propriu. Nu m-aş relaxa chiar dacă vom câştiga în jocul de luni.

Trebuie să luăm lucrurile pas cu pas, să ne concentrăm pe jocul cu Dinamo. Lucrurile nu sunt clare nici pentru unii şi nici pentru alţii. Sunt multe puncte puse în joc şi pot apărea surprize. Sub nicio formă nu ne considerăm favoriţi. Plecăm de la o egalitate incredibilă. Avem şi noi atuu-rile noastre dar şi Dinamo este un grup puternic, jucători cu calitate individuală peste media campionatului nostru. Au un alt mod de a se exprima faţă de meciul din tur.

Jocul lor e într-o transformare, ca sistem, dinamică, sarcinile pentru fiecare jucător. Nici în tur nu am avut un meci uşor. Am simţit o forţă extraordinară a adversarului. În continuare îi văd capabili de a face un fotbal bun şi eficient”, a spus Costel Enache.

Citește și:

Alberto Cobrea: ”Presiunea este mai mare pe ei”

-->
Previous Alberto Cobrea: ”Presiunea este mai mare pe ei”
Next Dinamoviștii se mută în Moldova. Ce jucător va primi o șansă la Piatra Neamț

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *