Cosmin Moți s-a hotărât unde vrea să-și pună ghetele în cui


Fostul fundaș al lui Dinamo, Cosmin Moți, s-a hotărât unde vrea să-și pună ghetele în cui. Fotbalistul lui Ludogorets are 36 de ani și este în prezent izolat în casa sa de la Razgrad și spune că după sezonul următor se gândește să rămână în conducerea clubului bulgar.

”Din vară mai am un an de contract, sper să fiu sănătos și să îl duc la capăt. După aia trebuie să pun lucrurile în balanță. Am o fetiță care peste doi ani o să înceapă șacoala și să văd dacă merită să mai rămân, dacă mai joc sau dacă o să fiu în conducere ceva care să nu necesite prezența mea zilnică aici

Sincer, nu mă gândeam că va bine bine pentru că nu știam unde vin, nu știam ce e aici. Știam de problemele de la CSKA Sofia, fuseseră acolo Zicu, Florentin Petre, fuseseră probleme cu banii, dar aici nu știam, era o echipă care apăruse peste noapte în fotbalul bulgar. Am venit un pic cu inima strânsă.

Dar după ce m-am întors din cantonamentul din Austria, când am văzut ce condiții sunt aici și ce își dosresc oamenii, am fost convins că o să fie bine aici”, a declarat Cosmin Moți, conform digisport.ro.

Citește și:

Amenințarea lui Puljic pentru conducere: ”Plec” Ce plan are Negoiță EXCLUSIV

Previous Daniel Popa, poveste în plină pandemie: ”S-a întors speriat și a plecat”
Next Puljic, dezvăluiri incredibile. Mesaj FERM pentru Negoiță: "Să-și aducă aminte"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *