Cosmin Moți: „Negoiță a vrut să facă un lucru bun”


-->

Așa cum s-au aflat de câteva zile, câțiva oameni de-ai lui Pablo Cortacero se află în București. Deși de intențiile lor încă nu s-a aflat nimic, cel mai probabil aceștia au venit pentru a încasa nostru bani pe care totuși nu vor putea pune mâna niciodată, cât timp DDB a preluat controlul.

Cosmin Moți râde și el de acțiunile ibericilor. Fostul dinamovist și internațional, campion în Bulgaria consideră că Ionuț Negoiță nu este foarte vinovat de această situație.

„Sperăm să supraviețuim! Nu înțeleg cum se poate să n-ai nicio responsabilitate. E un mister ce s-a întâmplat. În aceste șase luni, cine a plătit salariile? Nu trebuie să ai și obligații? Nu mă pricep, dar nu e normal, din punctul meu de vedere. Așa, ca un om care vede din afară.

Domnul Negoiță a vrut să facă un lucru bun, să aducă oameni mai potenți din punct de vedere financiar. Poate că a fost o greșeală că nu le-a cerut o garanție. Ce putem să-i reproșăm? N-a lăsat Dinamo și a plecat. Negoiță e român și erau fanii la ușa lui. Peste ăștia n-ai unde să te duci”, a spus Cosmin Moți, la ProSport Live.

Citește și:

PNL se dezlănțuie după angajarea Vioricăi Dăncilă la BNR: ”Poate să croșeteze, o recomandă vocea și talentul”

Previous Șanse mari să revină în tricoul alb-roșu
Next Rivalii îi laudă pe dinamoviști: „A revenit la normal”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *