--> -->

Cosmin Moţi despre situația de la Dinamo


-->
Cosmin Moţi a discutat despre urmările pe care le-ar avea retrogradarea lui Dinamo în acest sezon.

Întrebat dacă retrogradarea lui Dinamo ar fi un dezastru, Moţi a răspuns pe loc că fosta sa echipă nu are de ce să se gândească la acest lucru acum.

Fostul căpitan din Ştefan cel Mare a afirmat că dacă încă sunt şanse de salvare, Dinamo trebuie să se concentreze pe baraj şi găsirea unui investitor care să revitalizeze clubul.

Moți exclude varianta unui restart din liga 4

– Ar fi un dezastru pentru Dinamo retrogradarea?

”Nu ştiu ce să zic în momentul de faţă. Dacă încă ai posibilitatea… nu sunt probleme foarte mari cu banii.

Dacă ai posibilitatea să munceşti azi să rămâi în Liga 1, nu cred că are rost să ne gândim să înceapă de jos deocamdată.

Ar trebui să se creeze o bază, să vină… cel care va veni şi va vrea să susţină Dinamo să fie mai cu capul pe umeri, mai calculat.

Pentru că în ultimii 10 ani au fost nişte perioade la Dinamo numai cu urcuşuri şi coborâşuri, cu salarii de zeci de mii de euro, următorul an cu salarii de o mie de euro, cu jucători tineri din pepinieră.

Cred că trebuie să se ajungă la un numitor comun, cu tineri din academia Dinamo, cu jucători experimentaţi, să creeze un mixt şi să se omogenizeze echipa.

Pentru că e foarte greu să foloseşti 50 de jucători în şapte luni, e imposibil. E imposibil să construieşti ceva sau să ai aşteptări mari”, a declarat Cosmin Moţi, pentru Orange Sport.

Citește și:

La TNB s-au distribuit reviste pro-Rusia?!

-->
Previous Noi probleme pentru Dusan Uhrin
Next Probleme de lot. 4 jucători cu Covid-19

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.