Cosmin Moți despre revenirea la Dinamo: ”Aș vrea”


-->
Dinamo are nevoie de fotbaliști de calitate, iar unul dintre jucătorii care a rămas mereu în sufletele ”câinilor” este Cosmin Moți, care a jucat în ultimii 10 ani la Ludogorets Razgrad, în Bulgaria.

”M-am decis în proporţie de 99 la sută că mă voi opri în vară. Mi-a ajuns, a fost suficient, a fost frumos tot ce a fost până acum. Sunt discuţii despre lucrul acesta (n.r. – de a prelua o funcţie în clubul bulgar), dar mai e nevoie de timp până se va lua o decizie, până vom vedea ce vom face. E destul de greu, nu am mai jucat de mult timp, am ajuns la o vârstă la care este destul de greu cu plecatul de acasă, sunt 20 de ani de la primul cantonament şi cred că e suficient.

”Mi-ar fi foarte greu”

Nu aş vrea să forţez până la 40 de ani. (n.r. – dacă ar vrea să mai joace la Dinamo) Aş vrea, dar mi-ar fi foarte greu şi nu aş vrea să dau cu piciorul la o carieră frumoasă pe care am avut-o pentru încă şase luni, încă un an, pentru că nu ştii ce se poate întâmpla, poţi să joci bine, poţi să ai nişte greşeli la anumite meciuri şi atunci toate lumea ar uita ce am făcut. Sunt decis să spun stop şi nu aş vrea să încurc pe nimeni.

Am vorbit despre toate posibilităţile, dar antrenor în momentul de faţă nu mă gândesc, pentru că nu am nici măcar şcoala de antrenori terminată, nu vreau să încep să antrenez fără a avea nimic, nici măcar nu sunt antrenor, nu am nici carnetul, nu vorbesc de licenţe. Am vorbit că, în următorii 3-4 ani, cât durează să-mi iau licenţele, nu vreau să mă gândesc la antrenorat. Mi-aş fi dorit să mai joc, dar din ianuare am jucat foarte, foarte puţin, un meci, două meciuri. Mă duceam la echipa a doua să mai joc pentru mine. Deja m-am obişnuit cu ideea, ştiu ce înseamnă, din februarie nu am mai plecat în cantonamente, la meciuri, am stat mai mult acasă cu familia, nu o să intru în depresie”, a declarat Cosmin Moţi, la ProX.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Un traseu senzațional gândit pentru Turul Ciclist

Previous Ciprian Marica nu se hazardează: ”Se poate întâmpla”
Next Se deschid porțile pentru spectatori

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *