Cosmin Matei: „Trebuie să muncim mai mult”


Dinamo este într-o continuă moarte clinică, iar faptul că echipa nu a fost în stare să o învingă și pe ultima clasată, echipa bătută de toată Liga 1, creează un scandal și mai mare.

Tot mai mulți suporteri cer și consideră că este nevoie de o schimbare. Într-adevăr, este nevoie de o schimbare, de un șoc. Acela ar fi ca jucătorii, „liderii” acestei echipe să plece acolo unde nivelul de joc este același valoarea lor.

Cosmin Matei, jucător cu peste 100 de meciuri în Liga 1 la cei 30 de ani ai săi, a fost titular și integralist la Dinamo, în meciul cu Clinceni, și a semnat o ocazie imensă, în minutul 60 al partidei. Deian Sorescu a scăpat în flancul drept, a pasat în centru pentru Cosmin Matei, care s-a ambiționat să tragă din prima și a trimis mingea în afara stadionului din Giurgiu.

Execuția ar putea să-l coste postul de titular în garnitura lui Mircea Rednic, din etapa următoare.

„Din păcate, am pierdut. Nu avem ce să facem să schimbăm acest rezultat. Trebuie să o luăm de la capăt, să muncim mai mult și să fim optimiști că putem trece peste această perioadă dificilă. (A avut o ratare imensă). Am vrut să trag din prima. Înainte să șutez a sărit un pic și am șutat prost. A fost o alegere neinspirată. Ceva ne lipsește la finalizare. Este dificilă, după o perioadă atât de mare în care echipa nu a reușit să câștige. Trebuie să facem ceva să ne revenim, căci dacă stăm să ne plângem de milă, nu ne ajută cu nimic. Locul este rușinos pentru fiecare jucător, suporteri, sau cei care investesc. Trebuie să scoate echipa din această situație și cât mai repede posibil. Trec etapele și nu acumulăm puncte”, a declarat Cosmin Matei, la finalul partidei cu Clinceni.

Așadar, un jucător experiment din Liga 1, consideră că încă are nevoie să muncească mai mult („să muncim mai mult”), de parcă până acum au fost nevoiți să se relaxeze, iar dintr-o dată trebuie să treacă la treabă. Probabil, tot din cauza faptului că nu au muncit mai mult, jucătorii ratează din situații clare de gol (Sorescu, Itu, Matei). Probabil că antrenorul, terenul, condițiile meteo, încălzirea globală sunt de vină.

Citește și:

Sumă uriașă primită de Adrian Mutu pentru a face reclamă unui spital din București

-->
Previous DDB îl susține total pe Rednic. Plan pentru viitor
Next Zăvăleanu: ”Politica unui club nu o fac jucătorii”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *