Cosmin Matei aproape de o tragedie


Dinamo a învins-o pe Ripensia Timișoara, scor 1-0, în „16-imile” de finală ale Cupei României. Cosmin Matei, cel care a decis meciul cu golul său din prima repriză, a vorbit la final despre incidentul din minutul 82, când a rămas fără aer preț de câteva momente.

În minutul 82, Cosmin Matei (29 de ani) a rămas fără aer. După două minute, interval în care Ricci Grigore a verificat dacă „decarul” dinamovist și-a înghițit sau nu limba, Matei și-a revenit și a intrat pe gazon pentru finalul de meci.

„Am rămas fără aer 10-12 secunde. M-a lovit în spate jucătorul de la Timișoara (n.r. – Coulibaly), nu știu dacă intenționat sau nu. Acum sunt bine. M-am speriat și eu, m-am panicat”, a declarat Matei.

„Important e că echipa merge mai departe. Mă bucur că am reușit să câștigăm. Vreau să intru într-un ritm de joc, vin după o pauză de 4 luni. Am nevoie să revin în formă.

Avem nevoie în continuare de continuitate pentru a căpăta cât mai multă încredere. Sunt mulți jucători tineri care au nevoie de încredere. Avem nevoie de rezultate pozițive. Eu o să fiu la 100% după următoarea pauză a naționalei. Vrem să ajungem cât mai departe în Cupă”, a mai spus Matei.

Citește și:

În sfârșit, victorie pentru Dinamo! Calificare cu emoții

-->
Previous Declarațiile lui Sorescu și Eșanu la finalul meciului
Next Cauza reală a intrării în insolvență

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.