Cosmin Matei aproape de o echipă din Liga 1


-->
Retrogradarea lui Dinamo înseamnă un dezastru la nivelul lotului. Sunt 17 jucători aflați la final de contract, pe care ”câinii” îi vor pierde probabil pentru viitorul sezon.

Între ei se numără Cosmin Matei, 30 ani, sosit în Ștefan cel Mare în toamna trecută, cu un angajament până la finalul actualului campionat și un salariu de 4.000 de euro.

Mijlocașul e unul dintre jucătorii care au deja oferte active. Sepsi se află în fruntea listei, iar Matei e la un pas de a bate palma cu gruparea din secuime, unde ar avea șansa de a evolua în Conference League. Contactele durează de câteva săptămâni, fotbalistul și-ar fi dat acceptul să meargă la Sf. Gheorghe dacă Dinamo retrogradează, iar mișcarea ar urma să se oficializeze în zilele următoare.

În ultimele zile, jucătorul dinamovist a intrat și pe radarul celor de la UTA. Arădenii schimbă din temelii echipa, iar Cosmin Matei se află pe lista lor de achiziții. Oficialii „Bătrânei Doamne” nu au confirmat în mod oficial interesul pentru Matei, în vreme ce conducătorii lui Sepsi nu evită să vorbească despre un viitor transfer.

Inclusiv Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi, confirmă tratativele:

”Da, suntem în discuții. Ne dorim să vină la noi. N-am apucat însă să vorbim după ce Dinamo a ratat barajul cu Clujul, e prea în scurt. Lăsăm să se mai liniștească puțin apele”.

”Mă scuzați, dar sunt prea supărat acum. Nu pot vorbi, poate zilele viitoare”, sunt singurele cuvinte rostite de Cosmin Matei pentru playsport. El a jucat 24 de meciuri pentru Dinamo în actualul sezon, campionat plus Cupa României, și a marcat 3 goluri.

Citește și:

Iohannis: ”Trebuie să ne deconectăm de la gazele lor”

Previous Plecări în masă de la Dinamo
Next Zăvăleanu a zis ce urmează la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *