Cosmin Contra, ultimele detalii despre transferuri VIDEO


Cosmin Contra a vorbit astăzi într-un interviu video pentru site-ul oficial al clubului despre deplasarea de la Mediaș și strategia de transferuri.

”Încercăm să îmbinăm jucătorii cu experiență pe care i-am adus, jucători valoroși, cu acești tineri din pepiniera proprie, jucători valoroși, talentați, care noi avem încredere că pe viitor vor fi titulari și vor ajuta clubul să ajungă pe primele locuri.

Până în ultima zi de mercato suntem dispuși să aducem jucători care pot să ne ajute în anumite posturi care încă sunt deficitare, încă ne mai uităm la anumiți jucători care pot să vină și să ne ajute în îndeplinirea obiectivelor.

Obiectivul meu când am venit la Dinamo este să jucăm în cupele europene din nou în cel mai scurt timp, dacă se poate anul ăsta să încercăm să disputăm o competiție europeană. E clar că mi-e dor și mi-e și un pic ciudă că nu putem să avem continuitate pe plan internațional, ca echipele din România să treacă mai multe tururi și să ajungă în grupele Europa League, e benefic atât pentru fotbalul românesc cât și pentru echipa națională”, a declarat Cosmin Contra.

Contra despre deplasarea la Mediaș

VIDEOAntrenorul principal Cosmin Contra vorbește într-un interviu pentru pagina oficială de Facebook a clubului Dinamo București despre deplasarea la Mediaș pentru meciul cu Gaz Metan (Liga 1, etapa a 4-a, luni, 21 septembrie, ora 21:00), dar și despre cele mai importante subiecte ale acestei săptămâni în Ștefan cel Mare.

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Vineri, 18 septembrie 2020

 

Previous Victor Becali, detalii despre posibila implicare a lui Borcea la Dinamo
Next Contra a dezvăluit planul lui Cortacero: ”Asta am înțeles de la el”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *