Cosmin Contra trage un nou semnal de alarmă: „Sper să se construiască un nou stadion pentru Dinamo.”


La finalul amicalului pierdut de Dinamo cu Anji, Cosmin Contra a ținut să tragă un nou semnal de alarmă.

În ultimele luni au existat nenumărate discuții între reprezentanții Clubului Sportiv Dinamo și ACS FC Dinamo. Dar părțile nu au ajuns încă la un acord privind demersurile necesare și legale pentru realizarea, prin Compania Națională de Investiții, a Obiectivului de Investiții ”Complexul Sportiv Dinamo — Stadion Central” și antrenorul „câinilor” a tras un nou semnal de alarmă.

„Sper să se construiască un nou stadion pentru Dinamo. Am fi de râsul lumii dacă nu s-ar face. Ar fi începutul dezastrului pentru Dinamo. Am simţit la Petrolul ce înseamnă un stadion nou, am văzut la CFR ceea ce s-a întâmplat. Va fi o emulaţie şi la Craiova după construirea stadionului. Mi-aş dori foarte mult să avem un stadion nou”, a declarat Cosmin Contra.

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatul European din 2020 pe Arena Națională din Capitală. UEFA obligă țările organizatoare să pună la dispoziție alte patru stadioane la standarde internaționale pentru antrenamentele oficiale ale echipelor naționale. Cele patru arene pe care România le-a ales pentru a le moderniza sunt Arcul de Triumf, Steaua, Rapid și Dinamo.

În finalul sezonului regulat și în play-off jucătorii lui Dinamo au ieșit pe teren cu un banner pe care scria „Vrem stadion fără pistă”, mesaj afișat în nenumărate rânduri și de fanii „câinilor”.

-->
Previous Staff-ul lui Dinamo și CFR Cluj au organizat un meci
Next Juan Albin a fost declarat liber de contract

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *