Cosmin Contra, toate detaliile despre buget și transferuri la Dinamo


Cosmin Contra a vorbit în această seara la Digi Sport despre proiectul spaniolilor la Dinamo.

„Când eram la Lisabona am fost sunat de către investitori, am avut o întâlnire virtuală în care am vorbit despre ceea ce își doresc ei, ceea ce pot să ofer eu și bineînțeles anumite condiții pentru a ajunge la o înțelegere. Au fost discuții două zile la rând în care am ajuns la o înțelegere. Eu am negociat cu investitorii Cortacero și Melero și cu Rufo Callado, directorul sportiv. Sunt liniștit că nu vor fi doar vorbe, că vor fi fapte și asta îmi doresc eu: să fie fapte și să facem din Dinamo o echipă puternică în România.

Am promisiuni că își doresc să schimbe acest lucru și vor face tot ce le stă în putere să remedieze aceste lucruri: la nivel de lot, la nivel de investiții, să profesionalizeze acest club din cap până în picioare. Vor veni oameni de încredere, un director general, un director de marketing. Se va încerca transformarea într-un club cu adevărat profesionist.

Vor să facă multe lucruri, inclusiv și-ar dori din partea tuturor ajutor de a se face noul stadion. Ar fi unul dintre lucrurile care ar ajuta acest proiect să devină cât mai serios, cât mai repede. Din ce am vorbit eu cu ei, oamenii vor să facă treabă foarte serioasă aici la Dinamo”, a spus Cosmin Contra, la Digi Sport.

„Cu suporterii vom avea o discuție mâine sau poimâine, pentru că ei au fost cei care au ținut echipa în viață. Firea spaniolă e un pic mai lejeră, dar din păcate lucrurile vor să se desfășoare cu o rapiditate diferită de cea din țara lor. Ei își doresc această întâlnire cu fanii și își doresc să facă lucrurile cât mai bine. Probabil când se va întoarce Pablo Cortacero în România… probabil că și-a dorit să prezinte noul staff și să fie toată structura completă. Se va face o conferință în care se va vorbi despre obiective”, a asigurat Cosmin Contra.

Previous Prima reacție a lui Gigi Mulțescu și mesajul pentru Contra
Next Ion Țiriac aruncă bomba: ”I-am zis să luăm Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *