Cosmin Contra se implică serios la Dinamo. Surprins în weekend de fotografi


-->
Cosmin Contra a promis că se va ocupa îndeaproape de tot ce ține de viitorul lui Dinamo și se ține de cuvânt. Așa cum doardinamo.ro v-a informat în urmă cu câteva zile, el a mers și va merge la toate meciurile de la Dinamo II dacă programul primei echipe îi va permite asta.

Antrenorul lui Dinamo a asistat și meciul echipei secunde din acest weekend cu Progresul Spartac, terminat 1-5 pentru formația care joacă în sudul Bucureștiului. Contra nu a fost singur, ci alături de Cornel Țălnar, directorul tehnic al ”câinilor”, dar și de Rufo Collado și Marius Iorga.

”Noua conducere dinamovistă acordă, se vede, o importanță semnificativă creșterii tinerilor fotbaliști, reînființând după trei ani de pauză echipa secundă la Liga 3.

Iar la meciurile acesteia asistă, după cum vedem și din fotografie, nu doar antrenorul primei echipe, și fostul selecționer al naționalei, Cosmin Contra, ci și conducerea executivă, inclusiv spaniolul Rufo Collado”, se arată pe site-ul oficial al celor de la Progresul Spartac.

Citește și:

Dan Voiculescu s-a înscris la Teologie la 73 de ani! Mogulul de presă a explicat de ce

Previous Super transfer pentru Contra: un argentinian de 25 de ani VIDEO
Next Giani Kiriță, despre Contra și transferurile lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *