Cosmin Contra s-a răzgândit: ”Propunerea mea a expirat. Mergem înainte”


Cosmin Contra a vorbit în această seară despre victoria cu FC Voluntari și spune în ce condiții va pleca la Dinamo.

”Am jucători buni, de caracter, a fost mai greu să ajung la ei, să-i conving să uite de problemele care ne înconjoară, să le facem o bucurie și suporterilor și celor din DDB, le-au spus aseară că sunt alături de ei. Noi le dedicăm și lor această victorie, pentru că au suferit în ultimele două luni de zile. Acesta este nivelul real al echipei și sunt foarte bucuros pentru ei că știu cât suferă și au avut astăzi capacitatea să treacă peste orice problemă, pentru că situația devine foarte grea!

Cred că nimeni nu poate să pună la îndoială victoria din seara asta. Nu cred că au făcut-o pentru mine, ei trebuie să o facă pentru ei. Eu am zis înainte de meci. Cea mai bună soluție e ca fiecare să meargă pe drumul lui. Eu am încercat să fac treabă bună la Dinamo, în seara asta s-a văzut unde ar putea ajunge echipa asta dacă celelalte probleme s-ar rezolva.

Nu e nicio problemă, viața merge înainte, am venit cu inima deschisă, dar s-a transformat acest proiect într-un fiasco. Sper să se rezolve toate problemele. Nu mai există această propunere pe care le-am făcut-o, trebuie să vină ei acum cu o nouă propunere să vedem. Mergem înainte acum. După 9 luni de zile am câștigat pe Dinamo, n-am primit gol. Să ne bucurăm de victoria asta.

Deocamdată sunt antrenorul echipei și voi fi în continuare, am programat antrenamentul de luni cu băieții, voi încerca ca la meciul din Cupă cu Viitorul să ne luăm revanșa. Vom vedea ce se va întâmpla zilele viitoare. Ar trebui să se întâmple un miracol și lucrurile să se schimbe la 180 de grade. Să fie virați cei 10 milioane care s-au promis la început și să știu că am o siguranță din punctul asta de vedere și atunci putem vorbi.

Acum două săptămâni, înainte de meciul cu Astra am vorbit cu Pablo Cortacero”, a declarat Cosmin Contra la finalul meciului.

Citește și:

Ce transformare! Victorie spectaculoasă pentru Dinamo cu FC Voluntari

Previous Dorin Șerdean: ”Avem deadline. Nu știm dacă va fi cazul ca DDB să ajute”
Next Daniel Stanciu: ”Singurul aspect credibil în toată această ecuație e DDB-ul”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *