Cosmin Contra: ”Nu mă arunc cu capul înainte”


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a vorbit despre posibilitatea de a ajunge în viitor selecționer al echipei naționale de fotbal al României. Chiar dacă este un vis al său de a ajunge acolo, el spune că nu ar lăsa-o oricum pe Dinamo.

”Sunt antrenori mai experimentați, mai titrați decât mine pentru a prelua naționala. Nu cred că sunt eu al doilea după nea Mircea Lucescu. Echipa națională nu se refuză dar asta nu înseamnă că te arunci cu capul înainte. Vom vedea la momentul respectiv. E total diferit să fii selecționer, să ai meciuri odată pe lună. Sunt deschis dar sunt multe semne de întrebare. Pentru a fi selecționer ar trebui să mă gândesc mult mai bine.

Nu mi-am pus nicio clauză pentru echipa națională, am clauze pentru echipe din străinătate. Când e interes național, toată lumea trebuie să înțeleagă și nu trebuie să-ți pui clauză”, a declarat Cosmin Contra.

Contra explică de ce el nu a fost niciodată de acord ca Daum să vină să antreneze echipa națională.

”Eu m-am opus de la început când am auzit că vine un antrenor străin la echipa națională. Eu cred că avem antrenori români foarte buni care cunosc jucătorul și mentalitatea jucătorului român. Trebuie să cunoști conjunctura fotbalului românesc. Când am ajuns în străinătate se pierd mult mai multe informații când ai atâția oameni în staff, traducători. Sunt sigur că vorbește engleză, sunt mulți jucători care însă nu vorbesc”, a declarat ”Guriță”.

-->
Previous Contra Contra, despre cum o să joace la Bilbao
Next Mesajul lui Contra pentru Negoiță și pentru suporteri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *