Cosmin Contra: ”Mi-e frică”


Cosmin Contra este pus într-o situație ingrată în această seară. Antrenorul lui Dinamo se teme că orice le-ar spune jucătorilor în subconștientul lor ar putea să nu înțeleagă că nu vor avea un meci ușor cu ASC Poli Timișoara chiar dacă această echipă a venit cu rezervele la București.

”Îi înțeleg poziția lui Ionuț Popa, următorul meci pe care îl vor disputa este cu Pandurii, o finală ca să rămână în Liga 1. Mi-e frică pentru că tot dați echipa Timișoarei care nu are nicio șansă să câștige mâine seara. Eu cred că această formație poate să pună probleme oricărui adversar”, a spus ”Guriță”.

Sergiu Hanca, cel pentru care ar putea fi ultimul meci la echipa din Ștefan cel Mare în cazul unei oferte foarte bune pentru Dinamo, a explicat de ce acest meci este foarte important pentru ei.

”Este ultimul nostru meci și suntem foarte fericiți să jucăm cu un trofeu pe masă. Chiar dacă am pierdut campionatul noi vom da totul ca să câștigăm acest meci. Această Cupă este foarte importantă pentru noi, pentru suporteri și pentru CV-ul nostru” a declarat mijlocașul care tocmai a fost convocat la echipa națională.

Citește și:

DECLARAȚIE Cum ar putea pleca Cosmin Contra de la Dinamo

Previous Fără primă specială dar motivați. Cum a pregătit Contra finala Cupei Ligii
Next DECLARAȚIE Cum ar putea pleca Cosmin Contra de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *