Cosmin Contra lămureşte scandalul cu Cornel Dinu: ”El m-a adus”


Dacă stăm și dăm timpul înapoi, cea mai bună perioadă din ultimii ani coincide cu aceea în care actualul selecționer a fost la Dinamo. El a calificat echipa miraculos în play-off când nimeni nu mai credea, a luat un trofeu și s-a bătut la titlu. Totul s-a stricat în vară, când după acel sezon bun, s-a renunțat la Dan Nistor și s-au adus jucători ca Albin sau Bokila, care nu s-au impus și au fost plătiți degeaba la Dinamo.

”Din punctul meu de vedere, nu e nimic. Am fost atacat și când am venit la Dinamo ca antrenor, deci nu e o noutate. Am luat atunci o echipă care nu avea nicio șansă la play-off și am băgat-o în play-off, apoi am fost la un pas să iau titlul. Dacă nu ne egala Zlatinski la Severin, jucam ultima etapă cu titlul pe masă. Am luat și Cupa Ligii, dar tot nu am fost bun la Dinamo.

Nu știu ce are cu mine… Trebuie să-l întrebați pe Cornel Dinu de ce crede că eu nu sunt un antrenor bun și de ce, indiferent ce rezultate am, nu sunt bun pentru el.

Nu am avut niciun dialog, dar pur și simplu nu înțeleg ce are cu mine. Mi-a fost și antrenor la Dinamo, nu am avut niciun conflict, ba mai mult el a fost cel care m-a adus la Dinamo. A venit la Timișoara și m-a convins să aleg Dinamo, deși am avut mai multe oferte atunci. Eram cu Florin Iacob impresar, aveam oferte și de la Steaua, și de la Craiova, Sorin Cârțu era antrenorul meu de tineret, dar Dinu, prin felul în care mi-a vorbit, m-a convins atunci să aleg Dinamo. Chiar nu pot pricepe ce are cu mine…”, a declarat Cosmin Contra într-un interviu exclusiv pentru fanatik.ro.

Citește și:

FOTO Dinamo a mai transferat un jucător. S-a prezentat la antrenament deja

-->
Previous FOTO Dinamo a mai transferat un jucător. S-a prezentat la antrenament deja
Next EXCLUSIV Surprinzător, dar adevărat. Un alt fotbalist PLEACĂ

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *