Cosmin Contra îl face praf pe Cortacero în Spania


Dinamo traversează momente extrem de grele, banii promiși de Cortacero nu au venit nici astăzi și de data asta chiar toată lumea s-a convins de seriozitatea spaniolului care a ajuns să preia pachetul majoritar al clubului.

Cosmin Contra a vorbit în Spania despre ce a trăit la Dinamo.

„Eram la Lisabona și m-a sunat Pablo Cortacero, un băiat din Granada care a cumpărat Dinamo, și mi-a prezentat un proiect promițător. A spus că face investiții pentru a crea un club mare, ca Madrid sau Barcelona, că va investi în club și în Centrul de Copii și Juniori. Era un proiect care mi-a dat speranțe. Mă încânta să revin în țara mea, la clubul care m-a lansat în fotbalul european, și să fac o echipă care câștigă trofee. Părea un proiect frumos, au venit mulți jucători din Spania.

Totul părea că va fi frumos, dar realitatea a fost că timp de patru luni Cortacero nu a băgat niciun ban în club. Am trăit din banii din drepturile TV, care au fost folosiți pentru a plăti datoriile.

După ce am notificat clubul pentru a plăti jucătorii, staff-ul, angajații și pe antrenorii de la juniori, am finalizat contractul cu clubul și am revenit în Spania. Mi-a folosit această experiență. Jucătorii au fost profesioniști, iar în ultimele patru meciuri am avut trei victorii și un egal. Sunt fericit de munca pe care am făcut-o în aceste condiții.

Eu nu am primit niciun euro din august! Am trimis notificări și vedem ce putem face pentru a primi pentru perioada în care am muncit acolo. Voiam să câștig campionatul, dar totul a fost distrus de lipsa plăților. Cortacero mereu găsea câte o scuză pentru care nu veneau banii din Spania.

Am plecat eu, au plecat Borja Valle și Isma Lopez și cred că mai sunt 3-4 jucători care ar putea pleca. Tot proiectul care părea frumos se va distruge și vom vedea ce se va întâmpla cu echipa. Părea un club serios, condus de o persoană din Spania care a promis un buget de 10 milioane de euro în primul sezon. Pe hârtie arăta bine. Dar am muncit în condiții care nu sunt optime”, a declarat Contra în presa iberică”, a declarat Cosmin Contra pentru Radio Marca.

Citește și:

Radu Banciu, reacție dură: “Mbappe ar fi la pus faianță sau la strung! Evazioniști, analfabeți”

Previous ULTIMA ORĂ Ce se întâmplă cu banii promiși de Cortacero
Next S-a terminat cu promisiunile lui Cortacero: "Am vorbit cu jucătorii"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *