Cosmin Contra i-a răspuns lui Cortacero: „M-a îmbătrânit”


Cosmin Contra s-a săturat de situația dezastruoasă în care este la Dinamo și vrea să plece, dar nu fără să-și primească măcar salariile restante. De asemenea, nici Cortacero nu-l mai vrea pe antrenor și a anunțat că vrea de urgență să încheie conturile cu tehnicianul român. În locul său vrea să aducă un spaniol.

„Nu doresc niciunui antrenor să trăiască experienţa pe care o trăiesc eu, în momentul de faţă, la Dinamo. Nu am mai trăit aşa ceva. Bine, sunt tânăr, probabil voi mai trăi, depinde unde voi antrena. Mental, m-a îmbătrânit foarte mult experienţa aceasta.

Energia nu poate să mi-o ia nimeni, pentru că întotdeauna voi avea energie. Am avut-o atât ca jucător şi o voi avea şi ca antrenor. Poate mi-a luat un pic din plăcerea aia cu care veneam la antrenamente. Din punctul meu de vedere, experienţele din România se termină cu acest proiect”, a declarat Contra pentru Antena Sport.

Citește și:

Reacția lui Crăciunescu după ultimele promisiuni ale lui Cortacero: ”Vin cu căruța?”. Vremuri grele: ”Am auzit că s-a retras”

Previous Document oficial. Cortacero se bazează pe el pentru a rămâne la Dinamo
Next Echipa probabilă și cotele pentru Dinamo-Viitorul în Cupa României

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *