Cosmin Contra i-a dat decisiva lui Cortacero: ”Aștept telefonul, e deschis”


Cosmin Contra a vorbit după victoria din Cupa României, cu 3-0, fantastică pentru gruparea din Ștefan cel Mare și a anunțat că va fi la antrenament și luni. De asemenea, i-a transmis lui Cortacero că telefonul lui e deschis dacă are de gând să-l demită.

”Era o chestiune de timp până să înceapă lucrurile să funcționeze. În multe meciuri pierdute am avut multe ocazii, dar pe care le-am ratat și am primit goluri foarte ușor. Vreau să-mi felicit jucătorii, în situația de față, și maniera cum am câștigat, mă face să le mulțumesc din suflet și mă bucur în primul rând pentru ei.

Știu că le e greu să vină să se antreneze, să joace, dar dau dovadă de caracter după ce au fost blamați, echipa arată foarte bine din toate punctele de vedere, am trecut de Viitorul și suntem în runda următoare.

Adevărul e că au fost două goluri foarte frumoase în prima repriză, dar am avut ocazii, am fost agresivi, nu ne-am oprit la 2-0, cred că per ansamblu a fost o victorie meritată, e al doilea meci în care nu am primit gol.

Jucăm pentru fani, au venit aseară după antrenament să vorbească cu băieții și contează pentru jucători să-i simtă aproape, să-i motiveze în situația asta grea, victoriile pe care le obținem sunt și pentru ei.

Din punctul meu de vedere întotdeauna există o cale de înțelegere, chiar dacă voi pleca, indiferent de ce se va întâmpla, dar ce am trăit eu în astea 3 luni de zile nu doresc niciunui antrenor, nu-mi convine că am crezut într-un om, mi-aș dori în ceasul al 12-lea să se întâmple ce s-a promis. Nu vreau să plec de aici, luni se vor face 100 de zile în care nu am primit niciun euro, nici eu, nici jucătorii. Am zis, indiferent ce se va întâmpla, există o cale de înțelegere.

Mâine o să avem pauză, jucăm vineri și sigur vom programa luni dimineață un antrenament. Aștept telefonul, e deschis, directorul sportiv este aici pe hol, dacă are ceva să-mi transmită îl aștept cu drag”, a declarat Pablo Cortacero după meci.

Citește și:

Fabulosul Fabbrini o duce pe Dinamo în optimile Cupei

Previous Echipa de start și surpriza pregătită de suporteri jucătorilor
Next Dănciulescu: ”Nu uitați că el a stat în tribune la Ovidiu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *