Cosmin Contra este mulţumit de elevii săi şi anunţă că sunt pregătiţi de startul noii ediţii de campionat.


Dinamo a încheiat stagiul de pregătire din Slovenia iar antrenorul „Câinilor” se declară mulţumit de elevii săi şi anunţă că sunt pregătiţi de startul noii ediţii de campionat. 

Mai mult decât atât, tehnicianul ştie deja în mare măsură echipa pe care o va trimite pe teren în prima etapă.

„Am început mai prost meciurile amicale, dar a fost un cantonament reuşit din toate punctele de vedere. Nu avem accidentări foarte grave, iar ăsta e cel mai important lucru. Echipa arată din ce în ce mai bine şi suntem pregătiţi pentru începerea campionatului.

În mare parte am făcut primul 11. Sunt 8-9 jucători care sigur vor fi pe teren în primul meci din Liga 1. Aşteptăm acum să vedem cu cine vom juca în prima etapă”, a declarat Contra.

Portughezul Diogo Salomao şi grecul Georgios Katsikas, nu se ştie încă dacă vor fi printre titularii lui Dinamo în prima rundă a noului sezon.
În centrul apărării Nedelcearu îl va avea ca partener pe Maric.

„Săptămâna asta sau săptămâna viitoare, când va ajunge, vom vedea în ce stadiu se află Albin. Diogo e la un nivel puţin mai bun decât Katsikas, pentru că a avut doar două săptămâni de vacanţă şi nu a pierdut foarte mult. De aia şi arată bine, dar nu e la capacitate maximă.

Însă am hotărât cu preparatorii fizici să joace, pentru că e cel mai bun antrenament. Orice faci, nu se compară cu meciul în sine. Azi a jucat 60 de minute. Ieri, Katsikas la fel.

Va începe titular, pentru că este mai avansat cu pregătirea”, a explicat Contra.

Previous Juan Albin a fost declarat liber de contract
Next Bogdan Lobonţ lăudat de presa italiană

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *