Cosmin Contra: „Echipa națională nu se refuză”


Antrenorul lui Dinamo. Cosmin Contra, consideră că Daum ar trebui lăsat să-și termine contractul chiar dacă rezultatele sale ca selecționer ar României nu sunt unele cu care se poate mândri.

„Nu cred că trebuie să plece, cred că trebuie să i se dea șansa până la sfârșit. Dânsul vorbește despre lucruri foarte bune făcute la echipa națională, dar eu, ca antrenor, nu văd aceste lucruri, nu văd nicio idee de joc, nu văd nici pe faza ofensivă, nici pe faza defensivă. Poate e nevoie de timp până să vedem acele lucruri despre care dânsul spune că le-a făcut extraordinar de bine” , a declarat Cosmin Contra pentru Dolce Sport.

Iar după o eventuală plecare a lui Daum, antrenorul lui Dinamo recunoaște că nu ar spune nu în cazul unei oferte de a veni pe banca „tricolorilor”.

„Echipa națională nu se refuză, echipa națională e o mândrie pentru orice antrenor. Eu mă văd capabil să fac o treabă bună la națională, dar, în același timp, sunt conștient că sunt mulți antrenori români capabili să facă acest lucru, antrenori care au mai multă experiență decât mine” , a continuat Contra.

Previous Rednic: "I-am făcut o ofertă lui Palic"
Next Contra amenință conducerea lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *