Cosmin Contra după al patrulea eșec: ”Apele nu sunt liniștite” Nu-și dă demisia


-->
Cosmin Contra a vorbit la finalul meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, 2-0 pentru formația din Covasna.

”Mi-e rușine că port sigla asta ca antrenorul echipei, îmi cer scuze suporterilor, e o victorie meritată a lui Sepsi, felicitări, n-am ce să găsesc nimic pozitiv, am fost o rușine de echipă, am fost ceva ce nu pot să-mi explic…performanța pe care am făcut-o în seara asta.

N-ar trebui să fie o problemă această adaptare, am lucrat foarte bine la antrenamente, arătam mult mai rău după această pauză competițională, trebuia să arătăm mult mai bine. Îmi cer scuze pentru imaginea arătată.

E primul meci în care am arătat cel mai prost. În seara asta nu am avut nicio șansă pentru că ne-au dominat din toate punctele de vedere. Jucători cu experiență așa mare să nu faci o preluare, să pierzi atâtea mingi, să nu prinzi un duel, este un mare semnal de alarmă. Prefer să joc cu tinerii, să băgăm majoritatea tineri, decât să joc cu jucători de experiență care joacă așa fotbal.

Noi am început bine meciul, am avut 15 minute bune, după care primul șut pe poartă, primul gol și apoi nicio personalitate de a face lucrurile ce le-am făcut la antrenamente. La jucători cu așa mare experiență eu nu pot să-mi explic să clacheze de maniera asta, nu-mi găsesc cuvintele.

Știi că salariile nu joacă, din păcate. Dacă ar juca salariile am fi în primele 3 echipe din România. Jucătorii trebuie să arate poate cum am arătat la meciul cu FCSB, cu Botoșani sau cu Craiova a doua repriză.

Nu s-a liniștit nicio apă cu banii, din păcate am intrat în 4 înfrângeri la rând, din toate punctele de vedere sunt foarte neliniștite. Pentru mine vor fi zile grele, sunt la dispoziția conducerii pentru tot ce vor vrea să facă, eu trebuie să găsesc soluții și să schimb fața echipei din seara asta”, a declarat Cosmin Contra.

Citește și:

Suporterii din DDB, mințiți. Dezastru sportiv la echipă

Previous Ce au schimbat spaniolii în cele două luni și 10 zile de când au preluat Dinamo
Next Suporterii din DDB, mințiți. Dezastru sportiv la echipă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *