Cosmin Contra, dezlănțuit: ”A dat roade” Detalii despre transferuri


-->

Cosmin Contra a vorbit la finalul meciului cu FCSB, 3-2, despre derby, dar și despre momentele care au contat în greșelile arbitrilor.

”Nu, n-am avut niciun conflict cu cei de la FCSB. Noi nu am avut nervi, nu știu de ce au avut nervi din partea adversă, țipete, țipete, țipete din primul minut. Ar fi primat spectacolul în locul plângerilor care au dat rezultate. Din minutul 1 ne ridicăm din tribună, se ridică la fiecare fault, nu lăsăm arbitrul să-și facă treaba. Ce au făcut a dat roade.

Băieții mei au revenit de la 2-0 după ce am făcut cadou două goluri. Eu cred că după aceea am preluat controlul meciului, păcat că munca unor jucători este știrbită de o greșeală neintenționată când arbitrul de centru a arătat lovitură de poartă și tușierul a dictat penalty. Eu sunt fericit de ce am văzut în jocul echipei. Acum avem două săptămâni în care o să ne pregătim și mai bine. Eu cred că victoria noastră era cea mai echitabilă. După joc trebuia să fie o singură învingătoare în seara asta. Eu sunt sigur că nu au stat toate acele zile cu COVID-ul, poți să faci multe lucruri să te antrenezi dacă ești asimptomatic.

Sunt foarte supărat când primesc goluri din faze fixe. Dacă pierzi marcajul e clar că nu ești concentrat la importanța meciurilor. Vedem ce se va întâmpla până poimâine, eu cred că cu venirea lui Anton și a lui Magi suntem acoperiți pe toate posturile și cred că aștia vom fi. Acum eu cred că banii vor veni cât mai repede, am înțeles că se va face o mărire de capital și vor fi foarte mulți bani la echipă. Nu mi se pare corect să creem o tensiune care nu e necesară când majoritatea echipelor au restanțe. Au fost niște probleme, lucrurile sunt lămurite din punctul de vedere al banilor. Le cer iertare fanilor, mi-aș fi dorit să-i dedic o victorie lui Cătălin Hîldan. Vor ajunge la zi cu banii jucătorii și de acolo vom reuși să construim”, a declarat Cosmin Contra.

Previous Isma Lopez a luat foc: ”Asta i-am spus arbitrului”
Next Jurnaliștii de la Mundo Deportivo scriu despre Dinamo: "Merita"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *