Cosmin Contra, detalii despre înfrângere: ”Nu au de ce să fie disperați”


Antrenorul celor de la Dinamo, Cosmin Contra, a vorbit despre înfrângerea cu UTA.

”Felicitări UTA pentru cele trei puncte, dacă intri relaxat pe teren. Am avut incursiuni în preajma terenului, dar nu am avut seriozitatea de a trata fazele cum trebuie. Este o palmă dată jucătorilor, am crezut că intrăm pe teren și vom defila cu UTA, le-am atras atenția toată săptămâna, sunt principalul vinovat de această înfrângere că nu am putut să ajung la jucători. Nu putem continua așa, vom lua măsuri, nu am avut luciditate, nu am adus mingea la margine, trebuia să jucăm foarte repede și până la urmă a câștigat UTA.

S-au relaxat, nu știu dacă s-au românizat. După o victorie au crezut că noi câștigăm cu tricoul pus cu noi. La un derby nu cred că jucătorii au nevoie de motivare, e destul de motivant să joci acest derby.

Mai avem mult de lucru. Disperați nu au de ce să fie investitorii, grupul e puternic, dar încă mai avem de lucru. Astăzi s-au văzut unele lucruri pe care trebuie să le îmbunătățim.

Noi avem o limită de străini în lot și avem alte priorități în ceea ce privește Diego Capel. Dacă venea acum trei săptămâni nu era niciun fel de problemă, altele erau datele problemei. Pe posturile alea nu mai avea loc. A fost ok la antrenamente”, a declarat Cosmin Contra.

Citește și:

Isma Lopez: ”Am fost superiori”

-->
Previous Isma Lopez: ”Am fost superiori”
Next VIDEO Ședință fulger în parcarea stadionului Dinamo. Cortacero, dezamăgit

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.