Cosmin Contra, despre națională și meciul cu Iașiul


Cosmin Contra este precaut în preajma meciului cu ieșenii de mâine seară. Mai ales că moldovenii au scos 1-1 cu FCSB pe Național Arena.

”E normal ca Iași să-și dorească victoria cu noi. Au jucat bine și cu CFR Cluj, și cu FCSB. Știm că va fi un meci greu, mai ales ținând cont de istoria recentă a noastră pe acest teren. Dar am încredere în băieți că vor trece peste eșecul de la Cluj. Cu mine, Dinamo a arătat că se poate bate cu orice echipă din România”, a spus antrenorul.

Dinamovistul a acuzat o stare de oboseală la echipă:

”În ultimele 5 săptămâni am jucat din 3 în 3 zile. Adversarul de duminică are un ușor avantaj, întrucât a avut o zi în plus de recuperare”.

Contra a refuzat să mai vorbească despre arbitraj, afirmând doar că ”am spus ceea ce am spus întrucât Găman are o istorie cu Dinamo”.

Despre eventuale transferuri, a comentat: ”Nu vor mai veni alți jucători. Doar dacă mai pleacă vreunul, vom mai aduce, în rest nu. Orice se poate întâmpla până în ultima zi de mercato”.

Posibilitatea de a deveni următorul selecționer al ”naționalei” îl onorează pe fostul fundaș dreapta:

”Nu m-a întrebat nimeni nimic de sănătate de la FRF. ”Naționala” nu se refuză, dar e cale lungă până acolo. Cred că sunt zvonuri, deocamdată, cum că aș putea fi la prima reprezentativă”.

Citește și:

Hanca rămâne cel mai bun

-->
Previous Neicutescu a oferit o pasă de gol contra Pandurilor. Cât s-a terminat meciul
Next Andrei Cristea: "Dinamo va rămâne în sufletul meu"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *