--> -->

Cosmin Contra, despre discuțiile cu Nedelcearu și Costache


-->
Selecționerul României, Cosmin Contra, a dezvăluit ce a discutat cu Ionuț Nedelcearu și Valentin Costache. De asemenea, el a spus și de ce nu l-a chemat pe Steliano Filip la discuții, chiar dacă și el a stat până dimineața la Piatra Neamț în ziua meciului cu Aerostar Bacău.

”Am vrut să am o discuție, să ascult varianta lor. Sunt jucători tineri, de mare perspectivă. Trebuie să avem o discutie și să le dau câteva sfaturi, Să îi întreb ce își doresc de la viitor. Faptul că nu a fost Filip, nu spune nimic. Cei doi sunt mai tineri, restul au experiență. Voi vorbi și cu ei.

Mă îngrijorează, pentru că sunt 4 jucători care sunt sau au fost în circuitul echipei naționale – vreo doi la echipa de tineret – care nu trec printr-un moment bun. E normal să te preocupe, ca antrenor la echipa națională. Aria noastră de selecție nu e foarte mare și suntem în imposibilitatea de a avea alți jucători în vedere.

Am încercat să le dau în sfat despre ce cred că trebuie să facă în viitor. Nu am remarcat tricoul lui Nedelcearu. Nu am nimic cu nimeni, nu am războaie cu jucătorii”, a spus Cosmin Contra, invitat în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Citește și:

Ce au spus Costache și Nedelcearu după discuțiile cu Mutu și Contra

-->
Previous Ce au spus Costache și Nedelcearu după discuțiile cu Mutu și Contra
Next S-A FĂCUT LUMINĂ De ce Filip este în cădere liberă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.