Cosmin Contra despre DDB: „Îi felicit, dar…”


Cosmin Contra a vorbit despre marea victorie a celor din Program DDB, care au reușit într-un timp atât de scurt să obțină licența în Liga 1, mai exact să strângă 1,2 milioane de euro în două luni. Fostul selecționer însă e convins că această strategie nu va merge pe termen lung și crede ca singura cale este să se găsească un investitor care să îi ajute.

„Iniţiativa DDB este excepţională, dar nu rezolvă problemele pe termen lung. Dinamo e un club mare, trebuie să găsească pe cineva care să sponsorizeze, să vină un investitor. Până la urmă suporterii ţin echipa, dar nu poţi face performanţă.

Felicit DDB-ul pentru modul în care au gestionat lucru, nu doar pe ei, ci şi pe acei oameni care cotizează şi cumpără bilet online. Ei sunt sufletul acestei echipe, au o masă socială extraordinară, care a făcut ca echipa să ia licenţa. Îmi doresc că Gigi Mulţescu să fie capabil să salveze echipa, eu sunt singur că va reuşi asta. De asemenea, aş fi extraordinar de fericit dacă ar câştiga Cupa României şi ar fi o speranţă ca cineva cu bani să vină”, a declarat Contra la Look Sport.

„O persoană din DDB m-a sunat şi am ajuns imediat la o înţelegere. Nu m-am cramponat în banii de la Dinamo, am venit să fac performanţă, nu pentru bani.

Am dat bani de la mine ca lucrurile să meargă. Am plătit bani către anumiţi angajaţi. Pentru ca lucrurile să meargă, trebuia ca anumiţi oameni care trăiesc din salariul lunar să fie plătiţi” Cosmin Contra, fost antrenor Dinamo

-->
Previous Veste MARE dinspre sponsorul lui Dinamo
Next Ultimele vești despre revenirea lui Borcea: „Cu alți oameni de afaceri”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *