Cosmin Contra despre clauza sa: ”Nu sunt înnebunit să plec”


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, în sfârșit e mulțumit după ce Ionuț Negoiță i-a făcut toate poftele în această vară. I-a adus jucătorii pe care și i-a dorit și a modernizat baza de la Săftica. Pentru că nu era convins că patronul îi va îndeplini toate condițiile pe care el le voia ca să facă performanță , el și-a trecut o clauză în contract că poate pleca în Spania dacă echipa care îl vrea sau chiar el plătește 60.000 de euro.

„Există o clauză, dar nu mă gândesc la ea, ci la meciurile următoare. Dacă voi avea ofertă din Spania, din Primera, voi vedea despre ce vorba, nu voi pleca oricum. Acolo am familia, dar nu sunt înnebunit să plec oriunde. Mă simt bine la Dinamo, cred că am o relație bună cu toată lumea. Sper să lucrăm bine și să culegem roadele, pentru că nu a fost o muncă ușoară în această vară. În primul meci am câștigat cu 3-0, dar nu a fost un joc foarte bun, trebuie să arătăm mai bine”, a spus antrenorul lui Dinamo la Digi Sport.

”Guriță” a vorbit și despre un posibil transfer al lui Grozav la Dinamo: „E clar că dacă am avea posibilitatea să-l luăm, l-am lua. Dacă s-ar ivi această posibilitate, l-aș lua. Dar deocamdată e doar un zvon. E un jucător care mie îmi place! Eu nu știu nimic acum”.

Citește și:

Când au dinamoviștii interzis pe rețelele de socializare. Contra: ”Dau amenzi”

-->
Previous Când au dinamoviștii interzis pe rețelele de socializare. Contra: ”Dau amenzi”
Next INTERVIU EXCLUSIV Grozav dezvăluie planurile sale de viitor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *