Cosmin Contra, despre Aleix Garcia și restanțele salariale: ”Am niște clauze”


Cosmin Contra a vorbit aseară la Digi Sport despre ce s-a întâmplat la Dinamo în ultimele zile și de ce are încredere în proiectul spaniolilor deși încă nu au fost plătite restanțele salariale.

”Am făcut o analiză după primul meci, cu Chindia. Am făcut așa… ce am avea nevoie pentru a îmbunătăți această echipă și pentru prima dată în carieră mea au venit jucătorii pe posturile unde am dorit și jucătorii pe care i-am dorit. Acum să vină rezultatele.

Abdoulaye Ba este un tip mai solid, dar e puțin supraponderal. Nu a făcut nimic timp de trei luni de zile. Dar răspunde foarte bine, mai avem nevoie de timp. Nu este ușor în timpul unui campionat, Dinamo nu a avut o pregătire de vară și trebuie să facem și pregătire fizică, ei trebuie să se cunoască cât mai repede.

De la meciul cu Botoșani deja s-a văzut o schimbare în bine a echipei. A venit și meciul cu UTA, unde am făcut cadou un penalty și am pierdut meciul nemeritat și derby-ul unde am dominat jocul și am plecat fără niciun punct.

Avem cinci puncte, asta e realitatea, suntem pe locul pe care suntem, dar vom recupera, pentru că vom elimina greșelile individuale. Cu FCSB am pierdut din două greșeli individuale.

Obiectivul principal e intrarea în play-off, apoi să ne batem pentru un loc pentru cupele europene. Odată ce ești în play-off, ești condamnat să te bați la titlu.

Aleix Garcia a avut multe oferte, dar l-am convins să aleagă proiectul Dinamo. Ne bucurăm că îl avem, este un jucător diferit, care va aduce plusul de viteză de care avem nevoie.

Orice pauză ne ajută, atât din punct de vedere fizic, principalul obiectiv pe care îl avem cu jucătorii. Am încercat să avem un meci amical, nu am reușit, dar vom avea un joc școală între noi, sigur vor arată bine.

Trebuie să avem și noi o victorie într-un meci important și de acolo vom vedea. Eu sunt antrenorul echipei, nu sunt patronul echipei, toată lumea mă întreabă de bani… am negociat cu spaniolii, am avut discuții despre acest proiect, mi s-a părut un proiect serios, am fost contactat pentru a fi antrenorul echipei și am niște clauze în contract în care eu pot să plec dacă proiectul nu este așa serios cum am discutat.

Am venit să antrenez, ca echipa să arate bine. Dacă nu se vor plăti salariile, nu voi fi nici eu plătit. Sunt căpitanul acestei echipe. Eu am încredere că este un proiect serios, că ceea ce spun vor face. Nu cred că cineva va aduce 14 jucători foarte buni și apoi să nu îi plătească”, a declarat Cosmin Contra la Digi Sport.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Castelul bântuit din Câmpina, o superbă enigmă

-->
Previous Rufo Collado, despre schimbările din club: ”Aproape că am retrogradat”
Next Dan Nistor cere executarea deciziei Comisiilor. Dinamo poate pierde puncte în clasament

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.