Cosmin Contra a declarat că încă mai așteaptă transferuri


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra a tras o concluziile după 3-2 cu NK Domzale și ce replică i-a dat lui Dan Petrescu.

„Am avut o relaxare pe finalul primei reprize și am fost egalați. Am avut o a doua repriză bună, am avut ocazii, am și marcat golul victoriei.

Orice antrenor își dorește jucătorii noi la începutul pregătirii, dar din păcate nu s-a putut. Vom încerca să-i punem cât mai repede pe picioare pe cei noi.

Încercăm să aducem un număr 10, un mijlocaș central în locul lui Palic.

E clar că sunt încântat că Albin poate să vină la Dinamo. Îl cunosc foarte bine, am fost colegi, l-am și antrenat la Petrolul. Mă bucur că s-a ajuns la o înțelegere cu el.

Suntem bine, dar vom fi și mai bine după ce vor mai veni 2-3 jucători.

Katsikas și Salomao au venit de câteva zile, mai au nevoie de pregătire, nu sunt la nivelul coechipierilor din punct de vedere fizic.

Jucătorii tineri mi-au spus că n-au făcut niciodată o pregătire atât de dură. Costache a dat randament pe mai multe posturi, e un jucător care își dorește foarte mult să ajungă fotbalist, îmi plac astfel de jucători”

Raspunsul lui Cosmin Contra, după ce Dan Petrescu a spus că și l-ar dori pe Nistor la CFR Cluj: „Aș putea să spun și eu că îl doresc pe Deac. E normal să fie jucători de la Dinamo doriți de alte echipe, nu numai Nistor”.

-->
Previous Bursa transferurilor la Dinamo. Adrian Mutu: "Și-a dat acordul, așteptăm să parafăm actele"
Next Ce a declarat Cristi Bobar, despre o revenire la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *