Cosmin Contra: ”De aceea suntem nefericiți”


-->
Cosmin Contra a vorbit la conferința de presă dinaintea meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe despre ce îi face pe el și pe jucători să se simtă nefericiți. Faptul că nu s-au putut ridica la înălțimea suporterilor.

”Va fi o deplasare foarte grea, în fața unei echipe care a pierdut un singur meci, în prima etapă cu Craiova. Au trei victorii la rând, un moral ridicat. Se vede că proiectul de la Sepsi este unul serios, se vede că există liniște acolo. Ne așteaptă o deplasare grea, dar am speranța că echipă va arăta mai bine. Munca noastră va da roade.

În ultimele patru jocuri am dominat fiecare adversar, dar realitate este că avem trei înfrângeri la rând. Până la urmă rezultatele contează. În ultimele trei jocuri nu am fost foarte inspirați, am marcat foarte puține goluri.

A fost o săptămână foarte grea, e clar că atmosfera nu este foarte bună după trei înfrângeri la rând. Le-am transmis că trebuie să continuăm să muncim. I-am văzut pe băieți cum se antrenează și cum vor să schimbe lucrurile.

Le mulțumesc suporterilor, e clar că apreciază munca pe care o depun la Dinamo. Pentru ei muncim zi de zi, pe ei vrem să-i facem fericiți. Sunt nefericit că de trei săptămâni nu am reușit să le dedicăm nicio victorie. Jucătorii sunt afectați și din cauza asta, că nu le putem dedica o victorie”, a declarat Cosmin Contra pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Vara ne distrăm în Bulgaria, toamna suntem români! CFR Cluj forțează iar primăvara + record al campioanei

Previous Marica e implicat în proiectul Dinamo: ”Vor aduce la zi”
Next Leo Grozavu, declarații înainte de meciul cu Dinamo: ”Există o tactică”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *