Cosmin Contra: „Dan Petrescu m-a întrebat de Dan Nistor”


Cosmin Contra a vorbit despre negocierea un schimb de jucători cu CFR Cluj! Dan Nistor ar putea pleca în Gruia la schimb cu portughezul Filipe Nascimento.despre șansele ca această afacere să se perfecteze, dar și despre eșecul cu Anji, scor 0-1.

„Vom fi o echipă greu de bătut, nu cred că suntem favoriți la titlu.

În meciul de azi am jucat 60 de minute foarte bine, dar am avut ultimul sfert de oră mai slav și am primit și gol. Eu sunt mulțumit de joc.

Dan Petrescu m-a întrebat de Dan Nistor. Eu am spus că aș vrea un înlocuitor pentru Palic. Depinde și de ce vor jucătorii, mie îmi place Nascimento. E un jucător care are un profil pe care eu îl caut. Nu are nicio legătură cu Albin acest schimb de jucători.

Președintele celor de la Veracruz nu e acolo să semneze actele, dar noi ne-am înțeles„, a spus Contra.

Dan Nistor (29 de ani) a ajuns la Dinamo în vara trecută, liber de contract, după ce Pandurii a intrat în insolvenţă. Cotat la 1,2 milioane de euro, mijlocaşul central a fost unul dintre oamenii de bază ai lui Dinamo în sezonul trecut. A bifat 35 de meciuri în toate competiţiile pentru roş-albi, reuşind 6 goluri şi 7 pase decisive. În carieră, a mai evoluat la Curtea de Argeş, CS Mioveni, Pandurii şi Evian.

De cealaltă parte, Filipe Nascimento (22 de ani), care evoluează tot ca mijlocaş central, a ajuns la CFR în urmă cu doi ani, liber de contract. Portughezul a mai jucat în carieră la Benfica U17, Benfica U19 şi Academico Viseu. Cotat la 800.000 de euro, Nascimento a îmbrăcat tricoul CFR-ului de 29 de ori în sezonul trecut. A reuşit 6 goluri şi 5 pase decisive.

„Doi dintre tinerii pe care îi avem pot juca titulari: Costache și Liviu Gheorghe. Ei au demonstrat că pot face față la prima echipă”, a mai declarat Contra la Dolce Sport.

Previous Adam Nemec nu e de vânzare !
Next Transferul lui Juan Albin la Dinamo este tot mai aproape de realizat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *