Cosmin Contra avertizează: ”E posibil ca noii proprietari” VIDEO


-->

Cosmin Contra simte că are zilele numărate în Ștefan cel Mare. A spus-o el, răspicat, după meciul pierdut cu Universitatea Craiova și atrage atenția jucătorilor că dacă nu vor câștiga cu Sepsi el ar putea fi demis.

”Voi încerca să încerc să pregătesc meciul cu Sepsi exact cum trebuie să pregătesc acest meci ca să ne liniștim și să încercăm să urcăm în clasament, pentru că dacă nu, probabil, rezultatele sunt cele care țin antrenorul în funcție, eu din păcate am doar o victorie și un rezultat de egalitate, foarte puțin din punctul meu de vedere și dacă nu începem să câștigăm va fi o problemă foarte mare pentru că, cum am mai zis, presiunea va fi foarte mare, am adus jucători foarte buni, jucători care ar trebui să aducă rezultate, dar din păcate nu am reușit. Ar trebui să ne trezim toți, eu primul, și să mergem sâmbătă la Sepsi, împotriva unei echipe în formă maximă, și să arătăm mult mai bine decât am arătat cu Universitatea Craiova.

Nu știu dacă există răbdare la Dinamo, riscurile meseriei și o știu foarte bine, rezultatele te țin în funcție, face parte din acest joc și dacă nu vom câștiga foarte repede, normal că există posibilitatea ca noii proprietari să se gândească la o schimbare pentru că întotdeauna când nu sunt rezultate cel care care este antrenorul”, a declarat Cosmin Contra la conferința de presă.

Citește și:

Noile tricouri de joc, prezentate. Îndemnul inserat pe ele

Previous Fanii îi cer lui Cortacero să-l demită pe Contra: ”Impotencia”
Next Noile tricouri de joc, prezentate. Îndemnul inserat pe ele

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *