Cosmin Contra: ”Asta i-am spus în glumă lui Hanca”


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, este mulțumit de rezultatul de pe tabelă la finalul meciului cu Sepsi Sântu Gheorghe, disputat luni seară în Ștefan cel Mare.

„Era un pic cam grav să nu câștigăm. Am avut prea mulți nervi, am dominat meciul în totalitate, am avut foarte multe centrări. Ne va aștepta o finală sâmbătă pentru că trebuie să avem continuitate în rezultate. 

Toată lumea a început să aibă dubii împotriva acestei echipe după două înfrângeri. E regula Under 21, Liviu Gheorghe nu avea încă experiența să joace, de aceea am ales să îl bag pe Costache în locul lui Hanca.  Mă gândesc că o să-l bag mai mult în ultimele 30 de minute pe Sergiu. Asta i-am spus acum în glumă.

Sunt mulţumit de atitudine. Cred că am dominat jocul până la eliminarea lui Romera. Am avut multe acţiuni şi am ajuns uşor în faţa porţii. Totuşi, nu am avut limpezime în faţa careului şi am putut marca. Am vrut să dăm repede gol, dar nu s-a putut. Am fost puţin lenţi în preajma careului.

Sunt 3 puncte bune pentru că ne dau linişte pentru a pregăti şi mai bine jocul cu FC Voluntari, din etapa viitoare. Am avut ocazii multe şi am dominat. Am avut posesia şi am recuperat bine mingea. Sepsi e o echipă incomodă, s-a apărat cu 9 jucători în 30 de metri. Uneori s-a apărat sus şi ne-a surprins”, a spus Contra.

Citește și:

Sergiu Hanca: „Nu am fost supărat”

 

-->
Previous Paul Anton despre Dinamo și un mesaj către rivali
Next Cornel Dinu i-a făcut praf pe jucătorii lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *