Cosmin Contra nu pleacă în Turcia!


Cosmin Contra şi-a prelungit contractul cu Dinamo în urmă cu aproape o lună, dar el ar putea pleca de la echipă. Cel puţin aşa susţine presa turcă. Azi, beIN Sport Turcia anunţă că tehnicianul român de 41 de ani va ajunge la Konyaspor. Cu toate acestea antrenorul nu va pleca de la echipa din Ștefan cel Mare.

„Într-adevăr a existat o ofertă de la Konyaspor dar și de la alte formații din străinătate. Tot ce pot să vă spun este că eu luni vin în România să încep pregătirea cu Dinamo”, a declarat în urmă cu câteva minute Cosmin Contra.

TEHNICIANUL ARE SPECIFICAT ÎN CONTRACT CĂ POATE PLECA ÎN CAZUL ÎN CARE NU I SE ADUC JUCĂTORI DE VALOARE SAU SE RENUNȚĂ LA FOTBALIȘTII DE VALOARE FĂRĂ SĂ I SE ADUCĂ ALȚII LA FEL DE VALOROȘI ÎN LOCUL LOR. DE ASEMENEA, EL POATE PLECA LA O ECHIPĂ DIN SPANIA ȘI ÎN STRĂINĂTATE AVÂND O CLAUZĂ DE DOAR 60.000 DE EURO.

„Am avut o primă discuție la începerea play-off-ului, dar nu a fost nimic foarte serios, eram concentrat pe meciurile care urmau. Am discutat serios cu vreo trei săptămâni înainte de terminarea campionatului.

Dacă nu se respectă ceea ce am cerut, există posibilitatea să plec. De altfel, pot pleca dacă voi avea o ofertă din Spania sau din alt campionat puternic, am o clauză de eliberare. În fotbal se pot întâmpla multe. Deocamdată, gândul meu este aici, încep pregătirea echipei, facem programul, ne uităm după jucători și încercăm să facem o echipă echilibrată.

Ceea ce pot să spun este că există clauze în contract care specifică foarte clar posibilitatea ca eu să plec, dacă nu se îndeplinesc anumite condiții” , a declarat Cosmin Contra pentru Dolce Sport pe 26 mai.

Previous Doi dinamoviști, la naționala Under 21
Next Dinamo, măsură dură în ceea ce-l privește pe Patrick Petre

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *