Cosmin Contra: ”Am vorbit cu directorul sportiv. Vom schimba foaia”


Cosmin Contra a vorbit la conferința de presă despre ce are de gând să schimbe la Dinamo începând cu următorul meci.

”Nu este imaginea pe care eu vreau să o creez la Dinamo, mi-e rușine că îmbrac această stemă și le-am spus și jucătorilor că ar trebui să le fie și lor rușine pentru felul în care am arătat în seara asta. Nu pot să-mi explic cum jucători care la meciurile trecute au arătat bine și foarte bine acum au arătat atât de prost. Sunt neliniștit, nedumerit, nu pot să-mi explic randamentul pe care l-au avut jucătorii pe teren. O să încercăm să analizăm, dar împreună cu mine, trebuie să facem ceva în plus și să schimbăm imaginea.

Nici măcar două înfrângeri la rând nu am avut în cariera mea. Știam că nu o să pot să fac o echipă în așa scurt timp. Vor fi mai mulți tineri pe teren la următorul meci, decât cu jucători care au salarii mari.

Eu n-am nicio scuză, e o săptămână în care trebuie să analizez foarte bine ce s-a întâmplat, să găsesc un motiv și să iau măsuri.

Pot să zici că poate ca unii dintre jucători să aibă probleme de acomodare, dar să nu poți să faci o preluare, o pasă, să nu câștigi un duel, să pierzi atâtea mingi, eu nu pot să accept. Dacă acomodarea asta întârzie, măcar să ai personalitatea să faci ceva pe teren. Echipa a arătat ca una de liga a III-a. Nu e imaginea pe care eu o transmit și pe care o vreau la echipă.

Am vorbit cu directorul sportiv, sunt la dispoziția conducerii dacă ei consideră că trebuie să nu mai fiu. Dar dacă ei consideră că trebuie să mai fiu, voi schimba foaia. Eu vreau să-mi cer scuze suporterilor, ca antrenor al echipei. Știu cât suflet pun și sunt primul vinovat. Pentru prima dată în cariera mea mi-e rușine că îmbrac acest tricou pe care nu-l merit în seara asta”, a declarat Cosmin Contra la conferința de presă.

Citește și:

Cosmin Contra după al patrulea eșec: ”Apele nu sunt liniștite” Nu-și dă demisia

-->
Previous Suporterii din DDB, mințiți. Dezastru sportiv la echipă
Next Dorin Șerdean, explicație după ce numele DDB n-a apărut pe tricouri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *