Cosmin Contra: ”Am fost folosit. Jucătorii își caută echipe” ULTIMA ORĂ


-->

Cosmin Contra a vorbit despre situația extrem de grea prin care trece Dinamo în momentul de față și a explicat cum a ajuns să fie păcălit în ultimul hal și ce situație se află clubul.

”Am avut o discuţie cu cei din conducerea clubului şi în principiu ambele părţi ne dorim această despărţire şi acum trebuie să ajungem la o înţelegere. Suntem în negocieri să ajungem la o înţelegere să ne despărţim pe cale amiabilă.

Eu conduc antrenamentele lui Dinamo, pentru că atât timp cât nu ajungem la o înţelegere şi nu este parafată această înţelegere, eu sunt antrenorul lui Dinamo.

Am condus antrenamentul de astăzi, voi pregăti şi conduce şi antrenamentul de mâine, îmi voi face treaba ca până acum, superprofesionist. Vreau să pregătesc foarte bine meciul de vineri, cu Voluntariul, şi să ne prezentăm mai bine decât ultimul meci.

A apărut o ştire în presă că am primit mulţi bani la semnătură. În momentul de faţă, după trei luni de muncă şi după toate problemele din cadrul echipei nu am primit nici măcar un euro. Am plătit 7.000 de euro avans şase luni la un apartament, dacă mă voi despărţi de Dinamo aceşti bani îi voi pierde, pentru că voi pleca înainte de termen.

A fost un proiect (n.r. – la Dinamo) doar din vorbe. Am fost folosit, din păcate. Am avut încredere în Juan Melero, pentru că îl cunoşteam de la Getafe, dar Juan Melero nu a mai făcut parte din acest proiect şi ceea ce am vorbit cu el şi garanţiile pe care mi le-a dat că aceşti spanioli sunt de încredere şi au un proiect foarte serios nu s-au întâmplat.

Mă simt dezamăgit, mă simt folosit, dar în viaţă ai şi lucruri din astea. De vreo două săptămâni jucătorii vorbesc cu agenţii lor şi vor să plece de la Dinamo. De două săptămâni tensiunile au crescut foarte mult, s-au întâmplat lururi care pe mine m-au făcut să doresc să renunţ.

Şi ei (n.r. – jucătorii) îşi doresc acest lucru. Sunt multe lucruri care s-au întâmplat la echipă şi nu eu am creat această tensiune.

Nu am putut să gestionez o situaţie foarte grea la nivel administrativ, la nivel de minciuni, să-i fac pe jucători să-şi îndrepte atenţia spre partea sportivă. Există tensiuni nu numai la nivel de jucători, există şi la nivel de administrativ.

Toată lumea are o familie. Sunt persoane în staff-ul meu care sunt neplătite de patru luni. Sunt antrenori de la copii şi juniori care sunt neplătiţi de cinci luni. Mie mi s-a promis un buget de zece milioane de euro în primul an, că vor intra la început câteva milioane bune în contul clubului ca să se rezolve orice problemă financiară, orice datorie venită din urmă.

În ultimele trei luni de zile am supravieţuit cu banii din drepturile de televiziune. Ne-am împrumutat pentru a face deplasări. În momentul de faţă, Dinamo se împrumută pentru a plăti viaţa de zi cu zi de la echipă”, a declarat Contra, la Digi Sport.

Citește și:

Toma Săpașu a dezvăluit într-un interviu Prosport legătura cu Cortacero și Șerdean: ”Eu i-am adus”

Previous Contra, păcălit din nou de spanioli EXCLUSIV
Next Toma Săpașu a dezvăluit într-un interviu Prosport legătura cu Cortacero și Șerdean: ”Eu i-am adus”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *