Cosmin Contra a răbufnit: „Asta e cea mai mare problemă”


Cosmin Contra n-a mai rezistat și a spus toate problemele cu care se confruntă la Dinamo de când a revenit în Ștefan cel Mare.

„Atmosfera nu este una placuta mai ales ca venim dupa 4 infrangeri, un meci amanat care ar fi putut sa ne dea liniste cel putin la nivel sportiv. Atmosfera nu este prea buna in randul jucatorilor, incerc sa-i fac sa creada ca la clubul Dinamo, indiferent de greutatile prin care trece clubul Dinamo, sa avem rezultate. Asta a fost si va fi intodeauna clubul Dinamo Bucuresti.

Trebuie sa inteleaga si strainii pentru ca daca au venit aici, la Dinamo, eu cred ca s-au documentat asupra acestui club si ajungand aici trebuie sa dea maximum.

Cu nervii stau bine, eu cel putin sunt un luptator si stau bine cu nervii si incerc sa le transmit din pozitivitatea mea si jucatorilor.

Eu unul nu am mai gestionat o astfel de situatie. Problema nu este legata de dificultatile acestea, problema sunt promisiunile care se fac saptamana de saptamana ca situatia se va reglementa si aceasta situatie nu se reglementeaza.

Daca s-ar fi spus de la inceput ca acest club va avea bani in luna decembrie si in luna decembrie se termina toate problemele financiare, cred ca nimeni nu ar fi avut o problema. Dar daca se spune la fiecare saptamana ca vor intra niste bani, sa se reglementeze situatia finaciara, nu numai la prima echipa, aici ma gandesc si la toti cei care sunt in jurul echipei, la antrenorii de la grupele de copii si juniori, staff-ul administrativ, cei care sunt la terenuri, bucatarii, angajatii care sunt pe la club.

Deci nu suntem doar noi in situatia asta, sunt multe persoane care depind sau care lucreaza la acest club. Ar trebui sa fim constienti ca situatia este una grea in momentul de fata si singurul care poate sa deblocheze aceasta situatie este Pablo Cortacero.

Care din pacate este cu Covid si deocamdata nu stim care este starea lui de sanatate. Nu am cunostinte de ceea ce se intampla, am inteles ca este internat, nu stiu daca este adevarat sau nu.

Aceste promisiuni care nu se realizeaza e clar ca creeaza neliniste, e o incertitudine la nivel de proiect si am zis, singurul care poate sa rezolve aceasta problema este doar actionarul majoritar, Pablo Cortacero”, a declarat Cosmin Contra într-un interviu pentru Pro TV.

Citește și:

ROMÂNI SPECIALI A coborât de pe bicicletă direct în scaunul de primar

Previous Dănuț Lupu anunță: "El e singurul care poate salva Dinamo"
Next Dinamo, pe muchie de cuțit. ”Eminența cenușie” a spaniolilor s-a retras

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *