Cosmin Contra a pierdut vestiarul. Ce-i deranjează pe jucători


Dinamo stă pe un butoi de pulbere după a cincea înfrângere consecutivă în Liga 1. Atmosfera a devenit una deosebit de tensionată la antrenamentele lui Dinamo și nici măcar gestul superb făcut de fani în ziua meciului cu Viitorul nu i-a ajutat pe jucători să evite o nouă înfrângere în Liga 1, scrie Prosport.ro. 

Cosmin Contra are o relație tot mai proastă cu jucătorii, în special cu cei spanioli, veniți pe salarii foarte mari în România, după sosirea lui Pablo Cortacero în „Ștefan cel Mare”. Infectat cu COVID-19, Cortacero n-a mai putut să ajungă la București, iar jucătorii se tem că nu vor mai primi niciodată banii din contracte, iar planul prezentat la început se va destrăma repede.

La început, atmosfera în vestiarul lui Dinamo era bună, dovadă că echipa a jucat bine în derby-ul cu FCSB și a pierdut greu, 2-3, după o eroare mare de arbitraj.

Treptat, lucrurile s-au complicat după seria de eșecuri, iar Cosmin Contra a pierdut complet vestiarul, mai ales după eșecul cu Sepsi, scor 0-2, atunci când fostul selecționer al României nu i-a iertat nici pe jucători. Antrenorul, care i-a apărat pe jucători și după eșecul cu Craiova, atunci când conducerea a dat vina pe arbitraj, le-a promis fotbaliștilor că problemele financiare se vor rezolva.

Totuși, acest lucru nu s-a întâmplat, iar jucătorii străini i-au reproșat lui Contra că nu și-a respectat promisiunile. Mai mult, jucătorii veniți din Spania sunt dezamăgiți de metodele lui Cosmin Contra și consideră că tehnicianul lucrează mult prea puțin din punct de vedere tactic.

În ultimele zile, Javi Reyes a ajuns să conducă de fapt antrenamentele lui Dinamo, iar Cosmin Contra a ajuns doar de „decor”, după cum a aflat ProSport.

Preparatorul fizic al lui Dinamo a ajuns să fie de multe ori antrenor principal, în condițiile în care Cosmin Contra n-a mai știut ce să le transmită jucătorilor, blocajul în care a ajuns „Guriță” fiind unul evident.

Citește și:

S-a găsit cauza dezastrului de la Dinamo: ”Asta se întâmplă”

Previous S-a găsit cauza dezastrului de la Dinamo: ”Asta se întâmplă”
Next Gabi Tamaș, detalii despre spanioli: ”Nu prea mă înșel în cazul oamenilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *