Cosmin Contra a luat decizia referitor la viitorul său la Dinamo


-->
Cosmin Contra a luat decizia referitor la viitorul său la Dinamo. Deși aseară era mai degrabă convins că trebuie să plece, fanii din DDB l-au convins să fie alături de ei în încercarea de a salva clubul și că au nevoie de el să asigure rezultatele din punct de vedere sportiv, iar ei vor face eforturi financiare pentru a susține cum pot echipa.

”I-aștept cu drag să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter și atunci vom vedea. E timpul să mă dau eu la o parte probabil. Pe 1 decembrie, de Ziua Națională. Există o notificare din partea avocaților mei, dar nu știu care sunt procedurile. Nu pot să spun dacă voi mai fi sau nu după 1 decembrie. Vreau să savurez această victorie, chiar dacă sunt singur, în liniște și să mă bucur de aceste două victorii. Am trecut prin lucruri care nu credeam că o să le trec. Am suferit în ultima lună de zile și măcar acum să mă bucur.

Geraldo(n.r. Alves, fost jucător al lui Contra la Petrolul, prezent în studio), poate dai și tu o cafea pentru că pe mine nu m-au plătit ăștia de 100 de zile”, a declarat Cosmin Contra imediat după meci la GSP Live.

Între timp, suporterii l-au rugat să rămână și i-au transmis că sunt lângă el și pare că și-a schimbat discursul și pentru moment nu va pleca de la Dinamo. Luni va fi la antrenamentul formației din Ștefan cel Mare.

”Nu știu dacă plec, încă nu sunt sigur. Ruptura mea cu Pablo și cu cei din preajmă e totală. Mai ales că a declarat înainte de meci că va fi ultimul meu meci deoarece nu am fost loial și nu am respectat clubul. În general, un om dacă promite ceva, trebuie să facă acel lucru. Cum a respectat el clubul dacă sunt atâtea familii care trăiesc de pe o zi pe alta?

Eu am muncit fără bani la Dinamo, deoarece respect clubul. Să se uite în dicționar să vadă ce înseamnă să fii loial și să respecți pe cineva. Am fost naiv să cred în Melero. Știam că el nu se bagă la un club în care nu se face ce s-a promis. Și Melero și-a dat seama că Pablo Cortacero are potența financiară de care se spunea. Nu m-am interesat cine este Pablo Cortacero. Nu sunt investigator, eu sunt antrenor. Se vede că echipa începe să arate bine. A fost o săptămână foarte grea, cum au fost toate de când am venit la Dinamo”, a declarat Cosmin Contra astăzi la Pro X.

Citește și:

ÎPS Teodosie a fost oprit de poliție spre Peștera Sfântului Andrei. Invitație și pentru șefii țării: ”Să vină cu inimă bună”

Previous Diego Fabbrini, umilit la Constanța, omul meciul cu Viitorul în Cupă. Declarații
Next Nicolae Badea se poate întoarce la Dinamo: ”Așa o să mă gândesc serios”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *