Cosmin Bărcăuan ia apărarea fanilor: ”Problema asta e”


Fost dinamovist, Cosmin Bărcăuan, a comentat situația explozivă de la Dinamo, aflată pe ultimul loc în Liga 1. Bărcăuan consideră că jucătorii au greșit când nu au coborât din autocar să vorbească cu suporterii atunci când au fost opriți la Balotești. De fapt, fanii n-au dorit niciun moment să fie agresivi, ci doar au vrut să le dea un semnal de alarmă și să transmită că răbdarea lor a ajuns la final.

Cum să fie speriați jucătorii? Jumătate dintre jucători sunt prieteni cu cei din galerie. Așa era și pe vremea mea. Când era bine, eram prieten cu fanii, când era rău, ne certau. Suporterii aceștia iubesc Dinamo. Problema e că nu a coborât nimeni din autocar să discute cu suporterii. Să spună cineva ”Știm că noi suntem de vină”.

hotel iceberg balcic-->

Da, jucătorii sunt de vină. Ei au jucat cu Chindia. Jucătorii trebuie să înțeleagă că tricoul lui Dinamo e greu, aduce responsabilități. Dinamo e un nume pe care toată lumea îl știe. Trebuie să înțelegi unde ești. Trebuie să alergi, să pui capul în gheata adversarilor”, a declarat Bărcăuan.

Citește și:

Andrei Cristea e categoric. Ce crede că o să se întâmple la Dinamo

Previous Andrei Cristea e categoric. Ce crede că o să se întâmple la Dinamo
Next Dusan la cârma corabiei. Ce jucători le-a cerut urgent șefilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *