Cortacero și liderii DDB, discuție după bătaia de la Rin la hotel Phoenicia. Concluziile întâlnirii


Ca la Dinamo, la nimeni! Venirea lui Pablo Cortacero în România la Adunarea Generală a Acționarilor a dinamitat lucrurile în club, care iau o întorsătură neașteptată. Așa cum v-am informat aseară, spaniolul a preluat total controlul clubului, oamenii săi sunt cei care au acum drept de semnătură, mai exact Alex Couto și Dorin Șerdean și până și milionul virat de către Program DDB poate fi acum manageriat de iberici după bunul plac.

Toate astea se întâmplă după ce săptămâna trecută fanii reușiseră să-l revoce din funcție pe Alex Couto, director general al clubului și Constantin Eftimescu chiar a mers la hotelul unde este cazat acesta cu o hârtie prin care trebuie să părăsească hotelul și să predea mașina de urgență. Spaniolul însă a refuzat și a atacat în instanță decizia CA de săptămâna trecută. Mai mult decât atât, Couto a mers și la AGA, dar nu a fost trecut în CA ca membru, ci s-a hotărât ca el să revină în funcția de director general!

După hotărârile luate de AGA, Nicu Tararache și Alexandru Anghel, lideri DDB, au mers la Rin pentru a-i cere explicații lui Pablo Cortacero cum este posibil să vină în România în condițiile în care de pe 13 august, de când a preluat clubul, nu a virat niciun ban. Lucrurile au degenerat, iar Anghel a fost bătut de către bodyguardul lui Cortacero despre care se crede că a fost angajat de către Dorin Șerdean! Președintele care a avut probleme în a intra pe stadion la ultimul meci jucat în Ștefan cel Mare pentru că fusese tăiat de pe listă!

Alexandru Anghel a mers la Poliție, dar a făcut și toate demersurile necesare pentru a demonstra că a fost agresat fizic, fiind aruncat în cap, iar apoi nu s-a lăsat și a mers cu un alt grup de lideri DDB la hotelul Phoenicia pentru a pune presiune pe actualul acționar majoritar de la Dinamo, scrie FANATIK.

Conform martorilor prezenți, discuția s-a purtat seara târziu și a durat 1 oră și jumătate. Concluzia discuțiilor a fost că Pablo Cortacero nu vrea sub nicio formă să cedeze acțiunile clubului și le-a reiterat fanilor că banii au fost trimiși și vor veni. De această dată însă nu s-a mai ajuns la violență fizică sau verbală, dar în niciun caz fanii n-au mers să-și ceară scuze ibericului, mai ales că ei au fost cei agresați!

”Serios? De 4 luni tot se virează bani și tot ajung. Cum am putea să mai credem și să mai așteptăm să vină niște bani care nu există? Cedează acțiunile că noi avem soluții concrete să salvăm clubul! Nu te transforma în groparul lui Dinamo”, a fost mesajul fanilor prezenți la întâlnire către Pablo Cortacero.

Dar spaniolul o ține pe a lui că mărirea de capital va fi reală și o fundație necunoscută din Londra, Logaro Capital Ltd., cu sediul în Anglia și cu trei spanioli acționari cu câte o liră sterlină, au virat deja 1,5 milioane de euro în baza unui contract secret cu o firmă a lui Pablo Cortacero și tot ei vor mai vira încă 5 milioane de euro pentru mărirea de capital. Reprezentantul acestei fundații din Londra a fost introdus ieri și în Consiliul de Administrație al lui Dinamo. Numele lui este Ruben Lopes.

De asemenea, i s-a pus în vedere să nu folosească banii virați de către suporteri prin Program DDB, 1 milion de lei, pentru plata spaniolilor din conducere, ci această sumă să ajungă la jucători și la angajații clubului care sunt neplătiți de 5 luni!

Citește și:

ULTIMA ORĂ Cortacero s-a întâlnit cu Săpașu! Era și Șerdean. Apoi, ”hasta la vista”, au plecat

Previous Ultima minciună dovedită a lui Cortacero EXCLUSIV
Next Au venit banii. Omul de afaceri important care s-a implicat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *