Cortacero, sfătuit de unul dintre oamenii aduși de el: „Fă asta”


Pablo Cortacero este persona non-grata în Ștefan cel Mare și în întreaga Românie din cauza dezastrului financiar produs în ultimele luni la Dinamo.

Radu Birlică, directorul de marketing al celor de la Dinamo, a intervenit în această dimineață la TV și a vorbit despre situația actuală din „Ștefan cel Mare”. Lăsați de izbeliște de Pablo Cortacero, roș-albii sunt într-o continuă goană după fonduri.

Birlică așteaptă cu înflăcărare ședința de pe 21 decembrie, cea în care Cortacero ar trebui să înainteze propunerea de mărire de capital. Totuși, oficialul e conștient că acest lucru nu se va materializa, astfel că așteaptă ca suporterii să preia puterea la Dinamo.

„Diminețile noastre sunt din ce în ce mai grele și palpitante. E o comedie. Am așteptat banii promiși, am tot primit SMS-uri că vor veni, dar încă n-au sosit. Când am venit în club, mi-au spus că au nevoie de niște camere de hotel și de niște mașini. Am rezolvat într-un timp record.

Acum, sunt în discuții avansate cu un sponsor din Turcia, sper să se rezolve cât mai repede și acest lucru. Spre surprinderea tuturor, Dinamo atrage în continuare”, a spus Birlică, la Pro X.

Radu Birlică, director de marketing Dinamo: „”
„Există o ședință pe 21 decembrie. Acționarul majoritar a transmis că vrea să facă o majorare de capital de 5 milioane de euro. Dacă nu vine cu banii, dânsul ar trebui să dea acțiunile suporterilor sau să existe o cale de negociere cu aceștia. Dacă va veni cu banii, asta e altă discuție. Eu nu mai cred. Deci, există o singură variantă: cedarea acțiunilor suporterilor, iar apoi găsirea unor oameni de afaceri ”, a declarat Radu Birlică, potrivit sursei citate.

Din ce știu, Cortacero a investit până acum în jur de 500.000 de euro. Banii s-au dus către cheltuielile curente ale clubului, către foști angajați – Radu Birlică

Citește și:

Noul echipament dedicat fanilor DDB pe linia de producție! Decizie oficială

Previous Dănciulescu i-a trimis un mesaj direct lui Cortacero în numele dinamoviștilor
Next Borcea, infectat cu coronavirus. Primele declarații EXCLUSIV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *