Cortacero se întoarce în România. Nouă promisiune referitoare la bani EXCLUSIV


Dinamo traversează niște momente extrem de dificile din punct de vedere financiar. Practic, singurii bani care au intrat în conturile clubului sunt cei pe care i-au strâns suporterii și cu ei s-au plătit o parte din salariile angajaților și niște bani către jucători. Dar este nevoie de mult mai mult pentru ca clubul să revină la normal.

Evident, cei 1,5 milioane care ar fi trebuit să intre până la finalul anului momentan sunt pierduți pe drum. Sau mai exact, nu există în realitate. Dar Cortacero nu se dă bătut. I-a transmis lui Dorin Șerdean să liniștească angajații clubului pentru că această sumă va intra până pe 12 ianuarie sigur!

De asemenea, spaniolul a anunțat că se va întoarce din nou în România pe 12 ianuarie pentru a pune la punct totul în club. Cortacero a reușit astfel să întindă termenul de plată de la ”proxima semana”(săptămâna următoare”) la peste două săptămâni. Iar clubul are în continuare probleme imense, iar pe 3 ianuarie este foarte probabil ca jucătorii să nu se mai întoarcă la antrenamente dacă nu-și primesc salariile restante. Cel puțin o parte dintre ei sigur nu o vor face!

Interesant este că Pablo Cortacero ar fi promis că dacă nici până pe 12 ianuarie nu ajung banii, acesta ar fi dispus să cedeze acțiunile fanilor din Program DDB. Doar că acest lucru l-a mai spus și în alte dăți, că dacă nu ajung banii, se retrage, dar acest lucru nu s-a întâmplat în realitate, ba mai mult a avut curajul să vină în România cu buzunarele goale, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, și să preia din nou controlul clubului.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Top 5 muzee mai deosebite de vizitat în 2021

-->
Previous Negoiță explică cum a ajuns clubul la Cortacero: ”Dinamo este tocată”
Next Săptămâna decisivă la Dinamo: "Trebuia pus să semneze"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *